ŠTA JE TRAMP SVE REKAO O PUTINU: Iznenadićete se koje mu je reči uputio!

Donald Tramp je ublažio svoju prethodnu izjavu da bi SAD trebalo da ruše ruske avione ako se približe suviše američkim vojnim ciljevima

  • 9

Pretendent za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da je uveren da će, ako pobedi na izborima, uspostaviti dobre odnose sa Rusijom.

DONALD TRAMP: Treba da obnovimo prijateljske odnose sa Rusijom!

Tramp je odbio da odgovori na pitanje da li je ikada razgovarao sa predsednikom Rusije, ali je naveo da ga je Vladimir Putin nazvao "genijem".

- On (Putin) je rekao: Tramp je genije, jel to dovoljno? Mislim da ću sa njim imati dobre odnose - rekao je američki milijarder.

On je u izjavi za CNN ublažio svoju prethodnu izjavu da bi SAD trebalo da ruše ruske avione ako se približe suviše američkim vojnim ciljevima.

Tramp je rekao da, da je on na čelu države, u tom slučaju nazvao Putina i zamolio ga da "to više ne radi", jer je to "nepoštovanje američke vojske, zemlje i predsednika".

Milijarder, koji je posle pobede u Indijani i odustajanja rivala, senatora Teda Kruza i Džona Kejsika od kampanje, sada siguran u nominaciju za kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima, pozvao je ranije partiju da se ujedini i stane iza njega u borbi protiv kandidata demokrata Hilari Klinton.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    5. maj 2016 | 18:19

    IZJAVE GOSPODINA TRAMPA SU ME DIRNULE U SRCE ALI ON JE SEO DA IGRA RULET PROTIV KASINA(HILARI) I MOZE DA ZAVRSI SAMO IGRANJEM RUSKOG RULETA!!! GOSPODJU HILARI IPAK DRZI LOBI INDUSTRIJE ORUZJA I PENTAGONA KOJI ZELE NAPETOST U SVETU I PROFIT OD ORUZJA!!!

  • Baš

    5. maj 2016 | 15:55

    genije ; Mr.Tramp - kako izjavi Putin ! TRAMPU POBEDA !

  • Apostol

    6. maj 2016 | 16:32

    Adolf Hitler je bio genije, a americki fasisti su usavrsili Hitlerovu genijalnost jer su zajedno surovali, a nasa braca Rusi I mi ginuli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA