OBOREN AVION PUN KOKAINA: Srušio se u dolinu i zapalio, u vazduh odletelo 70 kilograma droge! (VIDEO)

Na avion je pucala peruanska policija, a kako se navodi, kolumbijski krijumčar droge je pobegao sa lica mesta, dok je 58-godišnji pilot iz Bolivije ranjen i odmah zatim i uhapšen

  • 0

Peruanska policija oborila je avion i zaplenila više od 70 kilograma kokaina koji je krijumčaren i sve to zabeležila kamerom. Nadležni organi su pucali na avion koji se potom srušio u dolinu i zapalio dok je pucnjava još uvek odjekivala.

SRUŠIO SE RUSKI AVION: Suhoj Su-25 pao u blizini granice sa Kinom (VIDEO)

Kako se navodi, kolumbijski krijumčar droge, pobegao je sa lica mesta, a 58-godišnji pilot iz Bolivije je ranjen i odmah zatim i uhapšen. Veruje se da su krijumčari uspeli da pobegnu sa do 200 kilograma kokaina vrednog milione dolara, ili su ga pak vešto sakrili.

Američka vlada smatra Peru najvećim proizvođačem droge na svetu. Prošle nedelje Kolumbija je izručila najtraženijeg narko-bosa Perua, Gersona Galveza, nazad u njegovu domovinu.

Uhapšen je u subotu u trgovačkom centru Medelin i deportovan u Peru za manje od 24 sata jer nije imao migracione papire. Peruanski mediji prozvali su Galveza novim "El Čapom".

Šef Peruanske policije Visente Romero lično je došao u Bogotu da nadgleda izručenje Galveza. Peruanske vlasti nudile su nagradu od 150.000 dolara za informaciju koja će dovesti do njegovog hapšenja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA