DRAMA KOD PULE: Brod tonuo dok je 17 ljudi bilo na njemu!

- Policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Brod od 12 metara na kojem su bili svi putnici je potonuo. Zašto je voda počela prodirati ne znam, sve se tek utvrđuje - rekli su iz ronilačkog centra

  • 0

Pulska pomorska policija je spasla na sedam nautičkih milja od obale, 17 osoba koje su skočile u more s broda koji je počeo da tone, preneli su hrvatski mediji.

POTONUO BROD U DUNAVU: Za stravičnu nesreću kriv - VETAR, kapetana u šoku izveli napolje!

Policija je u četvrtak, u 13.34 sati primila dojavu da brod tone, a brzom intervencijom tročlane posade koja je na mesto nesreće stigla u 14.07 sati spaseno je 15 stranih državljana, kao i dvojica hrvatskih državljana, vođa broda i spasilac.

- Policija je zaprimila dojavu o brodu koji tone. Odmah je upućen policijski čamac, a svi članovi posade u trenutku dolaska bili su u moru. Svi su prošli bez povreda - rekli su iz PU istarske.

Na brodiću se nalazilo 15 ronilaca stranaca sa članovim ronilačkog kluba "Shark"iz Medulina.

- Policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Brod od 12 metara na kojem su bili svi putnici je potonuo. Zašto je voda počela prodirati ne znam, sve se tek utvrđuje. Ne mogu više ništa reći - rekao je Davor Buršić iz ronilačkog centra za 24sata.hr.

U nesreći niko nije povređen, a vlasniku desetmetarskog broda koji je potonuo u Lučkoj kapetaniji naložili su da u najkraćem mogućem roku izvuče olupinu, prenosi "Večernji list".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA