IZNERVIRAO SE, PA BACIO TELEVIZOR NA ULICU PUNU LJUDI: O ovome priča ceo Leskovac!

- Samo sam senku videla i potom čula prasak na 10 metara od mene, kao da je bomba pala - ispričala je jedna Leskovčanka

  • 10

Nepoznati Leskovčanin izbacio je sinoć svoj televizor pravo na ulicu.

Televizor je bačen ispred prodavnice Đak u ulici Bulevar oslobođenja u centru grada, u vreme najveće gužve kada tom ulicom šeta stotine Leskovčana sa decom.

Šetači na trotoaru u Bulevaru oslobođenja bili su večeras u šoku kada je pored njihovih glava, kao sa neba, proleteo ni manje ni više nego – televizor. Niko na sreću nije povređen.

- Samo sam senku videla i potom čula prasak na 10 metara od mene, kao da je bomba pala -  ispričala je Jugmediji jedna Leskovčanka koja je zahtevala anonimnost i koja je, dodaje, morala da popije bensedin kako bi se smirila.

- A šta da je nekome pao na glavu, šta da je neko poginuo, koji ludak to živi iznad naših glava - pita se ova usplahirena žena.

Foto: Flickr/ zoonabar Foto: Flickr/ zoonabar

U policiji je rečeno da je televizor najverovatnije bačen iz zgrade iznad prodavnice "Đak“, ali predsednik Skupštine stanara Mile Mitrović kaže za Jugmediju da je to, prosto, nemoguće.

- Možda je bačen iz one zgrade pored. U našem ulazu žive fini ljudi i niko ne bi mogao ovako nešto da uradi. Sva je sreća da niko nije povređen - smatra ovaj starešina ulaza zgrade iz koje je kroz prozor izleteo televizor.

Po ostacima se zapravo vidi, da se bahati i bezobrazni Leskovčanin oslobodio starog modela tv prijemnika, pa ima i komentara da je „nekom jadniku dosadilo da gleda krntiju pa se odlepio“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    10. maj 2016 | 09:28

    A zasto mora biti musko? Sta ako se neka zenska osoba iznervirala gledajuci neku seriju, ili kako smrsati, ili kako napraviti kolac, ili rezultate izbora i pao joj mrak na oci i izbacila televizor kroz prozor? Na osnovu cega ste sigurni da je to uradio muskarac?

  • Profesor

    10. maj 2016 | 10:38

    Posto je u pitanju izazivanjr opste opasnosti. Policija neka skine otiske sa TVa i resen problem. Ali policija nece da radi svoj posao...

  • Dragana

    10. maj 2016 | 08:24

    Dojadilo coveku da gleda ove gluposti I bljuvotine...prso,izgubio samokontrolu I tresnuo ga na ulicu... :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA