ŠVEĐANI NUDE SRBIMA POSAO: IKEA objavila konkurs za nova radna mesta, evo koga traže!

Ikea traži kolege za sektore ljudskih resursa, odnosa sa kupcima, unutrašnjeg dizajna, grafičkih komunikacija, veb komunikacija, logistike, prodaje i za sektor hrane

  • 9

U sklopu priprema za otvaranje prve robne kuće u Srbiji, kompanija Ikea počela je i proces traženja novih kolega, raspisivanjem konkursa za 10 radnih mesta u robnoj kući u Bubanj potoku i centralnoj kancelariji ove kompanije za jugoistočnu Evropu u Beogradu.

Postavljen kamen temeljac za robnu kuću IKEA, Vučić: Prvo ću kupiti OKLAGIJU i DASKU ZA SEČENJE MESA! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je prvi od nekoliko većih talasa zapošljavanja koji će uslediti u narednom periodu. Svi zainteresovani kandidati imaju priliku da se na sajtu www.ikea.rs informišu o konkursu i uslovima ali i o istoriji, radu, misiji i viziji ove švedske kompanije.

NEMCI ZOVU SRBE ZA POSAO IZ SNOVA: Dnevnica MINIMUM 80 evra, a ne treba DIPLOMA!

U ovom talasu, Ikea tražimo kolege za sektore ljudskih resursa, odnosa sa kupcima, unutrašnjeg dizajna, grafičkih komunikacija, veb komunikacija, logistike, prodaje i sektora hrane. Sledeći talas zapošljavanja očekuje se na jesen.

Početak zapošljavanja novih kolega je važan korak ka otvaranju prve robne kuće u Srbiji jer naše kolege čine temelj Ikea organizacije. Naša ideja razvoja ljudskih resursa počiva na nastojanju da realnim i praktičnim ljudima pružimo mogućnost da se razvijaju na ličnom i profesionalnom planu, kako bismo se zajedno posvetili stvaranju bolje svakodnevice za sebe i svoje kupce. Naš proces selekcije kandidata je jedinstven, i iako cenimo obrazovanje i iskustvo, prvenstveno tražimo ljude koji dele naše vrednosti -  kaže Aleksandra Triantafyllidou, regionalni direktor za ljudske resurse kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Danas polaganje kamena temeljca za robnu kuću IKEA u Bubanj potoku!

Izbor zaposlenih obavlja se na uobičajen Ikein način. Nakon pregleda pristiglih biografija, sa selektovanim kandidatima uslediće telefonski intervjui i intervjui metodom licem u lice. Nakon tih postupaka kandidati će proći proces testiranja u takozvanom evaluacijskom centru gde će se osim poslovnih veština procenjivati i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima ove kompanije.

Foto: Promo Foto: Promo

Vrednosti na kojima Ikea temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenima su, pre svega, zajedništvo, skromnost i snaga volje, vođenje primerom, osećaj za troškove i stalna težnja za napredovanjem.

MILIJARDER KOJI KUPUJE NA BUVLJAKU: Osnivač kompanije IKEA se trudi da uštedi svaki cent!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kamen temeljac za izgradnju prve Ikea robne kuće u Srbiji, koja će se nalaziti na autoputu Beograd-Niš na Bubanj potoku, postavljen je polovinom aprila. Investicija vredna 70 miliona evra koja će se prostirati na više od 30.000 kvadratnih metara, imaće parking prostor sa 1.500 mesta, restoran sa više od 500 mesta, bistro, prodavnicu švedske hrane i igraonicu, i pun asortiman od oko 9.500 proizvoda za uređenje doma, visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna, po cenama koje će biti pristupačne građanima Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wampirko007

    10. maj 2016 | 13:41

    Prvi talas!!! 10-toro a ako zaposle 50 bice prvi cunami.

  • Warhammer

    10. maj 2016 | 13:20

    Celih 10 radnih mesta??uh,pa gde ce da smeste toliku silu?pa ovi sluzbenici sa zavoda nece imati koga da zaposle.kazem vam ja,sledece godine,u ovo vreme,bicemo milioneri.

  • Raša

    10. maj 2016 | 15:52

    Čitam i ne verujem! 10!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA