Vlasniku Megatrenda studenti razbili auto od 300.000 evra?!

Sigurnosne kamere snimile su jednog od momaka kada je zamahnuo rukom i udario retrovizor. Prvi put je promašio, a drugi put pogodio i potpuno oštetio taj deo auta, rekao je jedan očevidac

  • 6

Vlasniku privatnog Univerziteta Megatrend Mići Jovanoviću grupa momaka oštetila je skupoceni automobil "aston martin", vredan neverovatnih 300.000 evra!

Ovaj incident dogodio se u petak popodne ispred Megatrenda, a sigurnosna kamera zabeležila je sve detalje ovog vandalizma.

- U trenutku kada je vlasnik Megatrenda Mića Jovanović bio u konferencijskoj sali i pripremao se za odlazak kući, grupa momaka, koja je bila u pripitom stanju, prepoznala je ispred fakulteta njegov automobil "aston martin", vredan 300.000 evra, i nasrnula na njega! Sigurnosne kamere snimile su jednog od momaka kada je zamahnuo rukom i udario retrovizor. Prvi put je promašio, a drugi put pogodio i potpuno oštetio ovaj deo - rekao je očevidac, i dodao da je Jovanović, kada je ugledao auto, bio šokiran.

- Čim je njegov vozač video nanetu štetu, javio je Jovanoviću, koji je odmah sišao i pozvao policiju. Obezbeđenje fakulteta je vratilo snimak kako bi policija imala dokaze o počiniocima. Nadležni organi ubrzo su stigli i napravili zapisnik svega što se dogodilo - završava naš izvor, i dodaje da je Mići naneta štata u vrednosti od oko 3.000 evra.

Jovanović je potvrdio ovu vest, i naveo da je istraga o ovom događaju u toku.

- Istina je da mi je grupa mladića oštetila automobil, što su zabeležile i sigurnosne kamere. Ne bih davao izjave na tu temu zbog policijske istrage, koja je u toku - bio je kratak Mića.

Inače, policija je sve učesnike ovog incidenta indentifikovala, a momak koji je razvalio retrovizor poznat je već nadležnim organima po huliganskom ponašanju. Policija još nije saopštila koji su motivi ovog napada i da li je neko od izgrednika koji su se iživljavali na automobilu student Megatrenda.

(I. M. /  Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    27. jun 2012 | 22:33

    Bravo za "studente" ... Sad bi policija trebalo da proveri odakle nekome toliko novca da u Srbiji moze da kupi automobil od 300000 Evra Da je evre i automobil zaradio posteno NIJE pa bi trebalo da objasni odakle mu

  • ale

    21. maj 2012 | 00:26

    sto? sta je to ukrao? nista gluplje od ne argumentovanih izjava, i ovaj naslov nema veze sa istinom, sto mora da se sumnja da je student slomio, a jos crnje napisali ste da je lik vec poznat policiji, a nema sanse da je neki student megatrenda toliko problematican da je poznat policiji i da studira na privatnom univerzitetu. stvarno mi nije jasna degradacija ovog faksa koji je sjajan po svemu, ko hoce da uci steci ce mnogo bolje i korisnije znanje na megatrendu nego na nekom drzavnom. toliko!

  • vpada

    20. maj 2012 | 17:45

    trebali da ga zapale. lopovcina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA