VRAČARA VODI ISTRAGU U NASELJU: Ispovest Ognjenovog strica o potrazi za nestalim dečakom koja još uvek traje

- Istragom u našem naselju koordinira neka baba vračara iz Pljevalja, a 'inspektori' su problematične osobe iz grada, koji svaku noć pred zoru, upadaju u naša i komšijska dvorišta i kuće, traumirajući decu i stare i bolesne ljude - rekao je Ognjenov stric

  • 3

Stric Ognjena Rakočevića (11)dečaka koji je nestao u noći između 3. i 4. maja, Donko Rakočević, poručio je da je poslednji čas da policija obezbedi javni red i mir u njihovom naselju, a poremećene osobe smesti u odgovarajuće ustanove, pišu Vijesti.

NASTAVAK POTRAGE ZA NESTALIM DEČAKOM: Crnogorska policija ne isključuje mogućnost da je Ognjen otet

- Istragom u našem naselju koordinira neka baba vračara iz Pljevalja, a 'inspektori' su problematične osobe iz grada, koji svaku noć pred zoru, upadaju u naša i komšijska dvorišta i kuće, traumirajući decu i stare i bolesne ljude, između ostalog reflektujući jaka svetla kroz prozore dečjih soba i pokušavajući da razvale vrata podruma, garaža, pa čak i stanova - rekao je Rakočević, pozivajući nadležne da istražuju i u tom naselju.

Takođe, on se zahvalio svima koji traže Ognjena i dodao da se “plaši da će mala grupa huligana baciti ljagu na humanost ovog naroda”.

Policija iz Podgorice će proveriti da li je neko od građana uključenih u potragu za Ognjenom pre dve noći maltretirao i ugrozio porodicu nestalog dečaka.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Rukovodilac Odseka za potrage u CB Podgorica Miljan Ćirović rekao je juče "Vijestima" da Rakočevići policiji nisu prijavili građane koji su ih uznemiravali, ali da će sve činjenice utvrditi na osnovu snimka objavljenog juče na društvenim mrežama. Da podsetimo, ispred kuće Rakočevića pre dve noći došlo je do verbalnog incidenta. Grupa građana koja se samoinicijativno organizovala da traži dečaka oko tri sata iza ponoći došla je do kuće Ognjenovog strica, tvrdeći, na osnovu skice “vidovnjaka”, da je dečak tamo.

Otac dečaka Branko Rakočević rekao je da su tada njih 30-ak počeli da lome i preskaču ograde.

- Videli su neka bela vrata i jedan dečko je rekao to je to sa slike. To je kuća jednog komšije koji ima zdravstvenih problema vrlo ozbiljnih - rekao je Rakočević, koji je tada i pozvao policiju.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

Plavokosi dečak nestao je pre devet dana iz roditeljske kuće u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici. Od tada, potraga za njim ne prestaje. Ognjen je izašao kroz prozor porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića pre osam dana i od tada mu se gubi svaki trag.

Dečaka danima traže građani, policija, vojska, lovočuvari, ronioci...

(Telegraf.rs/ Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana NK

    12. maj 2016 | 17:20

    Ovo što pojedini građani i babe vračare rade porodici nestalog dječaka je užasno i neshvatljivo normalnom ljudskom umu . Toj porodici je dovoljno muke , dovoljno bola ...zar treba još da ih linčuju ??!!

  • Aleksandar

    12. maj 2016 | 17:48

    Strasno,da baba vracara vodi istragu i koordinira u trazenju decaka,sta radi MUP Crne Gore,pa valjda imaju i jednog inspektora koji zna da radi svoj posao .....

  • ella

    12. maj 2016 | 17:45

    kakve babe vracare ?Ko ih je pitao i ko im jos veruje ,jadno ovo dete i njegova porodica ovoliko dana se nezna njegova sudbina jos im babe vracare zagorcavaju zivot.Sta policija radi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA