≫ 

Bozoljac svedok tragedije na Kalemegdanu: Samo je seo na ivicu i bacio se kao u bazen (VIDEO)

Nismo mi videli taj udar, samo smo čuli. I to je to, ne želim da pričam više o tome. Jezivo je - u šoku je bio naš teniser

  • 4

Svedok jezivog samoubistva na Kalemegdanu 35 - godišnjeg Nemanje Radulovića, koji je oduzeo sebi život skokom sa zida tvrđave, bio je i srpski teniser Ilija Bozoljac, koji je u to vreme trenirao sa Filipom Krajinovićem.

>>> SVEDOK TRAGEDIJE SRPSKI TENISER: Da li je mladić koji je pao sa Kalemegdanske tvrđave izvršio samoubistvo? (VIDEO)

Uobičajeno popodne pretvorilo se u horor za našeg igrača.

- Stvarno haos... - procedio je jedan od svedoka tragičnog događaja, među kojima je bio i Bozoljac.

- Dečko je samo seo na ivicu, posle pet-šest sekundi se okrenuo i onda se bacio. Samo se vinuo. Ne znam u kakvom je stanju bio, da li je bio pijan, da li je bio na opijatima, pojma nemam. Neverovatno. Strašno. Ne daj Bože nikome.

Bozoljac, razumljivo, nije bio raspoložen za bilo dužu kakvu priču o strašnom prizoru, ali je ipak smogao snage da opiše trenutke koji su prethodili padu nesrećnog Nemanje.

- Trenirali smo, Filip i ja, i pogledamo tamo, on sedi na zidu, prokomentarisali smo: "šta radi ovaj?".  Posle dve-tri sekunde se okreće i leže tako da mu glava prelazi preko zida. Potom je ustao u sedeći položaj okrenut leđima ivici, i samo se bacio unazad, kao u bazen. Nismo mi videli taj udar, samo smo čuli. I to je to, ne želim da pričam više o tome. Jezivo je.

Čovek koji je bio u blizini kada je mladić skočio, ispričao nam je da to nije usamljen slučaj pada sa tog mesta.

- Ovaj deo je nezaštićen, a ljudi idu tamo često. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva tragedija, jednom je i dete palo pre 20-ak godina, otac ga je doveo gore na bedem da se igra, ali je srećom preživelo. Ilija Bozoljac je jedini očevidac ove tragedije - kaže Dušan Gavrilov za Telegraf.

U nastavku pogledajte video izjavu Dušana Gavrilova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. maj 2016 | 15:43

    E bas je petak 13-ti...

  • mm

    13. maj 2016 | 17:32

    Kakva drzava covece? Ovaj se verovatno ubio, nije drzava za to kriva, mogao je to bilo gde da uradi

  • Partizan

    13. maj 2016 | 16:14

    PA DRZAVO REAGUJ!Obezbedite sve ono,ja sam iz Kragujevca dosao skorije u zoloski vrt i gledam preko ograde kalemegdan,jezivo i vrti mi se u glavi kada pogledam samo,znaci obezbedite to,saucesce porodici,ovo mora prestati,zivimo u veoma opasnom vremenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA