≫ 

Uhapšeni Albanci koji su hteli da KIDNAPUJU SRPSKU DEVOJČICU pušteni!

Incident se dogodio na izlazu iz Gračanice, na magistralnom putu Priština–Gnjilane gde su pokušali da je uvuku u automobil marke "audi"

  • 5

Kosovska policija koja je uhapsila dve osobe osumnjičene za napad na srpsku devojčicu, pre dva dana u Gračanici, nakon davanja izjava pustila je dvojicu albanskih mladića, a predmet je poslat u redovnu proceduru tužilaštvu.

POKUŠAJ KIDNAPOVANJA SRPSKE DEVOJČICE U GRAČANICI: Nepoznati ljudi iskočili iz "audia", kosovska policija se ne oglašava

Incident se dogodio na izlazu iz Gračanice, na magistralnom putu Priština – Gnjilane gde su mladići navodno pokušali da je uvuku u automobil marke "audi".

- Albanski mladići potvrdili su da su iz automobila dobacivali devojci koja se kretala putem iz pravca Gračanice prema Gnjilanu - rekao je Bratislav Trajković, komandir policijske stanice u Gračanici, i dodao da su privedeni odbacili tvrdnje da su zaustavili automobil i pokušali da kidnapuju maloljetnicu.

Trajković je naveo da je ovaj incident neosnovano dodatno uznemirio građane.

Otac srpske devojčice prijavio je prije dva dana da su nepoznate osobe u Gračanici fizički napale njegovu maloletnu ćerku na izlazu iz Gračanice, na magistralnom putu Priština-Gnjilane.

Glavna ulica u Gračanici je pokrivena video-nadzorom i policija je imala snimak događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA