OTKRILA MNOGO VIŠE OD TOGA KAKVO ĆE BITI VREME: Internet poludeo za popularnom voditeljkom (FOTO) (VIDEO)

Kristina je odavala utisak pametne i profesionalne mlade žene, i ništa u njenom najavljivanju vremenskih prilika nije slutilo da će se dogoditi išta zanimljivo

  • 6

Voditeljka vremenske prognoze Kristina Blekvel, iako je i do sada bila popularno TV lice, postala je hit na internetu, ali ne zbog svog prezenterskog talenta.

ZBOG OVE SEKSI VODITELJKE CEO SVET ZNA KAKVO JE VREME U MEKSIKU: A sada će znati i cela Srbija (VIDEO) (FOTO)

Naime, kada se pojavila pred kamerama u crnoj majici, belim pantalonama i dugoj, elegantnoj ogrlici, Kristina je odavala utisak pametne i profesionalne mlade žene, i ništa u njenom najavljivanju vremenskih prilika nije slutilo da će se dogoditi išta zanimljivo.

U jednom momentu, dok se bavila pojašnjavanjem meteorologije, Kristina se okrenula tako da je postalo jasno da su joj pantalone koje ima na sebi preuske, a zbog kojih se njeno međunožje ocrtavalo van granica pristojnosti.

Neko od Kristininih fanova, ko je pratio njenu prognozu, ovaj snimak postavio je na Jutjub, a on je ubrzo postao viralan i napravio pravu pometnju.

Voditelja, inače, na Instagram redovono postavlja slike na kojima promoviše zdrav način života, a sebe opisuje kao suprugu, majku i poslovnu ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA