Glasali i predstavnici Vlade i lideri stranaka

Na birališta od jutros izašli Dragan Đilas, Ivica Dačić, Mirko Cvetković, Vuk Jeremić, Čedomir Jovanović, Mlađan Dinkić i drugi

  • 0

Funkcioneri Vlade Srbije i lideri najvećih stranaka u našoj zemlji izašli su na drugi krug predsedničkih izbora. Oni su glasali na svojim biračkim mestima, u pratnji članova svojih porodica.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić glasao je danas nešto posle 10.00 sati na biračkom mestu broj 37 na Dedinju. Dačić je na glasanje došao sa suprugom.

Premijer Srbije Mirko Cvetković glasao je danas na biračkom mestu broj 50 u Zemunu. Cvetković je svoju građansku dužnost obavio u Osnovnoj školi "Sutjeska".

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas glasao je danas u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na Vračaru. Djilas je glasao oko 11 sati u društvu supruge na biračkom mestu broj 28.  Potpredsednik Demokratske stranke i ministar odbrane Dragan Šutanovac danas je glasao u drugom krugu predsedničkih izbora u mesnoj zejednici "Novo Mirijevo", oko 10 i 45 časova.

Svoje glasačko pravo iskoristili su i član Glavnog odbora DS i ministar inostranih poslova Vuk Jeremić , predsednik Vlade Vojvodine i potpredsednik DS Bojan Pajtić, kao i državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović, koji je svoj listić ubacio u kutiju u Kosovskoj Mitrovici.

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić glasao je danas posle 11.30 časova u bloku 11C na Novom Beogradu na biračkom mestu broj 58 u Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi". Dinkić je na glasanje došao sa suprugom Tanjom.

(I. M. / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA