≫ 

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALOG OGNJENA na ušću Morače u Skadarsko jezero? (VIDEO)

Na licu mesta je bio i Branko Rakočević, otac dečaka Ognjena, koji je nestao pre 12 dana

  • 27

Lovočuvar Nikola Ulićević na Skadarskom jezeru pronašao je oko 18:30 sati beživotno dečje telo na ušću Morače u Skadarsko jezero. Telo je pronađeno u mestu Manastir, prenose crnogorske "Vijesti".

NESTAO OGNJEN RAKOČEVIĆ (11): Majka moli za pomoć, dečak iz kuće izašao go i bos!

Više izvora iz policije navelo je da se radi o dečaku Ognjenu Rakočeviću, koji je nestao pre 12 dana.

Ulićević je uočio telo, koje je plutalo po vodi u mestu Manastirski Vrbiš.

- Izašao sam čamcem na jezero, kada sam primetio telo kako pluta u vodi. Izgledalo je kao da pluta lutka. Kada sam prišao video sam da se radi o telu dečaka i da na njemu nije bilo odeće - rekao je Ulićević.

Dodao je da je duvao vetar, koji je odnosio telo tako da je morao da ga prati.

- Da sam se udaljio sa tog mesta verovatno ga ne bih više našao. Pozvao sam telefonom kolegu i obavestili smo nadležne organe. Prvi je do mene došao kolega - kazao je Ulićević, koji je bio na vezi i sa sinom Duškom koji ga je čekao na obali jezera.

Printksin: Youtube/Duklja - Zeta - Crna Gora, Foto: Privatna arhiva Printksin: Youtube/Duklja - Zeta - Crna Gora, Foto: Privatna arhiva

Ulićević je istakao da je telo dečaka čuvao gotovo dva sata dok ga nisu preuzeli istražni organi, kao i to da je ono dugo bilo u vodi.

Nakon izvlačenja leša iz vode kod restorana “Jezero”, tamo su se uputili pripadnici policije, mrtvozornika i Hitne pomoći, koja je pregledala beživotno telo dečaka. Ono je nakon toga upućeno na odeljenje patologije, gde će biti obavljena obdukcija.

Policija je obezbedila prilaze obali, a dozvolu da prisustvuje dobio je Branko Rakočević, otac malog Ognjena.

Da podsetimo, Ognjen Rakočević (11) iz Podgorice nestao je iz porodične kuće u noći između 3. i 4. maja. Dečak je autističan, a za njim su danima tragali građani Crne Gore, policija, vojska, lovočuvari, ronioci…

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA