SA PESMOM SU ŽIVELI, SA PESMOM ĆE OTIĆI NA VEČNI POČINAK: Poslednje poruke Jovani i Nikoli koji su nastradali u nesreći kod Kanjiže (FOTO)

Sutra će na njenoj sahrani pustiti pesmu „Tiho noći“, a na školsku klupu će staviti crvenu ružu, kao sećanje da je jedan mladi život prerano ugašen

  • 3

Od muzičara iz Kikinde Jovane Kojić (19) i Nikole Radina (42), koji su nastradali na regionalnom putu ka Horgošu u blizini Kanjiže, danas su se putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji i rodbina, kao i kolege.

NEK IH ANĐELI ČUVAJU: Ovo su muzičari stradali kod Kanjiže (FOTO)

- Jako mi je loše, jako. Danas sam otišla kod Jovane kući, njena majka Dragana je u stanju očaja, kao i cela porodica. Čula sam kada je izgovorila da će se njena ćerka pojaviti, da sigurno nije otišla nigde - ispričala je za Telegraf Jovanina drugarica Jelena Perović.

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE JOVANE (19): Umesto na matursko veče, Jovana odlazi u večni san

Kako je ispričala, Jovana je bila devojka koja nije znala za tugu i bol, za bes, za suze, već je uvek bila vedra i nasmejana, puna pozitivne energije.

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KANJIŽI: Muzičari promašili put i izgubili se, a onda se dogodila tragedija (FOTO)

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

- Uskoro je trebalo da proslavimo maturu. Ona je uvek pevala i sve nas dizala na noge, svojim glasom i svojom energijom izazivala je dobro raspoloženje, bila je pravi anđeo. Kada bi nekom iz društva bilo loše, Jovana bi se se uvek našla tu da baci neku foru i nasmeje, bila je pravi prijatelj, bila je i više od toga. Sestra, sve što čovek može da poželi. Bila je dobar učenik, bavila se sportom, živela je za pesmu, jer pesma je bila njen živo - kroz suze je ispričala drugarica, koja se sada prisetila i nekih Jovaninih šala.

Kao ona kada nije imala upaljač, ali je uvek delila cigare, uz njenu čuvenu repliku „evo ti, brate moj“.

- Često sam joj pisala sastave iz srpskog jezika, sada više neću. Moja tuga i svih njenih prijatelja je neizreciva. Ona je ogromna i nikada neće proći, tugujemo svi, svima se srce slama, niko i dalje ne veruje da naše Jodže, kako smo je svi zvali, nema - rekla je ova devojka.

Jovanu i dalje traže njeni drugari, zovu je na telefon, mole se Bogu da se pojavi, da je zagrle, da se smeju i da pevaju, jer pesma je njen život.

Zato će sutra na njenoj sahrani prijatelji pustiti pesmu „Tiho noći“, a na školskoj klupi će staviti crvenu ružu kao sećanje da je jedan mladi život prerano ugašen.

Takođe, stanovnici Kikinde opraštaju se i od Nikole Radina (42).

Foto: Facebook/Nikola Radin

- Bio je ljudina. Čovek koji ni mrava ne bi zgazio. Uvek spreman da pomogne, koliko god je mogao. Svog sina Marka, neizmerno je voleo. Nikola je voleo pesmu, muziku, bio je vedar i raspoložen čovek. Godinama je svirao i bio član „Maxi“ benda. Zaista velika tragedija za obe porodice - rekao je rođak Nikole Radina.

Da podsetimo, on je zajedno sa Jovanom u subotu uveče iz Kikinde krenuo kolima na nastup, gde su nakon što su promašili put, naleteli na vozilo domaćina Dragana Hajdina (39), kod koga je trebalo da sviraju. Na nesreću, došlo je do direktog sudara u blizini Kanjiže.

Detalji istrage su u toku, a tela nastradalih trenutno se nalaze na obdukciji u Novom Sadu.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana Black

    16. maj 2016 | 04:31

    Ne mogu vam Ja vise citati ovu crnu Hroniku.Tacno mi nije dobro od ovih strasnih tragedija.Sve jedna drugu Stize I cini mi se svaka Gora od prethodne.Dokle vise?!

  • jevdokija

    16. maj 2016 | 07:33

    Svakog dana samo tuzne vesti. Gase se tako mladi zivoti, pate roditelji, rodbina i narod. Kada ce tu jadnu Srbiju ogrejati sunce pa da mozemo samo lepe novosti da cujemo i citamo? PORODICAMA NASTRADALIH ISKRENO SAUCESCE!

  • Dalibor

    16. maj 2016 | 17:02

    Ogromna tragedija! Ogroman gubitak za obe porodice! Nikolu sam poznavao iz vidjenja, radio je u firmi u kojoj ja radim... Ne znam šta da kažem...ostao sam bez teksta kada sam čuo i čitao ovaj tekst. OŽALOŠĆENIM PORODICAMA ISKRENO SAUČEŠĆE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA