Tuča naprednjaka i demokrata u Vranju, stradao poslanik DS Goran Stefanović!

Nekoliko mladića, za koje se pretpostavlja da su iz SNS, nasrnuli su na jednog mladića iz DS. U tuči stradao i predsednik vranjskih demokrata, koji je pokušao da zaštiti mladića

  • 5

Oko 13 sati u Vranju se dogodio incident između naprednjaka i demokrata na biračkom mestu broj 17 u Narodnom univerzitetu.

Prema rečima očevidaca, nekoliko mladića, za koje se pretpostavlja da su iz SNS, nasrnuli su na jednog mladića iz DS. U tuči je stradao i predsednik vranjskih demokrata Goran Stefanović, koji je pokušao da zaštiti mladića.

Ovo je bio povod za naknadnu gužvu i guranje, u kojem je lakše povrede zadobio mladić iz DS.

Prema rečima potpredsednika vranjskog DS Igora Andonova, mladić je zadobio lakše povrede i zbrinut je na odeljenju vranjskog zdravstvenog centra.  S druge strane, lider vranjskih naprednjaka Dragan Nikolić tvrdi da je na ovom biračkom mestu sprečena kupovina glasova.

Na mesto incidenta ubrzo je stigla i policija. Očekuje se da će se tokom dana oglasiti povodom ovoga što se dogodilo.

(I. M. / Južne Vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    20. maj 2012 | 17:07

    Demokrate sacekajte malo,otprilike ovo vase govno ce da dobije,pa onda bijte,krafite,pljackajte ovaj narod kao i do sada.Ne podrzavam Nikolica,ali vakav govor predhodnog komentatora govoro samo o demokratama.Od pocetka visestranacja nije bilo vecih lopova od demokrata.

  • Djoka

    20. maj 2012 | 17:20

    Autora teksta treba najostrije kazniti, gospodine ako neznate o kome se radi, otkud vam pravo da optuzujete nekoga za incident, u vasem tekstu kazete da se pretpostavlja da su mladici pripadnici SNS-a,jos jedan nacin da se pomogne "bolesniku da prezivi" i da DS-ova kuhinja kradje i lazi radi punom parom.

  • Mira

    20. maj 2012 | 18:33

    Ima i novina u vezi sa ovom vešću. Naprednjaci iz Vranja potvrdili da su pratili demokrate koji su dovozili Rome na biracka mesta da glasaju i davali im pare, pa im "prekipelo". Pogledajte novu vest na Tanjugu. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA