≫ 

PODGORICA U SUZAMA: Potvrđeno da je mali Ognjen mrtav, utopio se u reci (FOTO) (VIDEO)

- Shodno saznanjima koje posedujemo, preliminarni nalaz obdukcije je pokazao da je uzrok smrti utopljenje, da na telu nema tragova nasilja, i da je telo u vodi bilo od 10 do 14 dana što odgovara vremenu Ognjenovog nestanka - navodi se u saopštenju UP

  • 11

U prostorijama Kliničnog centra Crne Gore u Podgorici, na Odeljenju za sudsku patologiju, jutros je izvršeno prepoznavanje beživotnog tela koje je sinoć pronađeno na ušću Morače u Skadarsko jezero. Roditelji su potvrdili da se radi o Ognjenu Rakočeviću (11) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALOG OGNJENA na ušću Morače u Skadarsko jezero? (VIDEO)

- Jutros je takođe, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, obavljena obdukcija tela. Shodno saznanjima koje posedujemo, preliminarni nalaz obdukcije je pokazao da je uzrok smrti utopljenje, da na telu nema tragova nasilja, i da je telo u vodi bilo od 10 do 14 dana što odgovara vremenu Ognjenovog nestanka - navodi se u saopštenju UP.

Printskrin: Youtube/Vijesti Online Printskrin: Youtube/Vijesti Online

Lovočuvar Nikola Ulićević kazao je sinoć da je gotovo siguran da se radi o telu nestalog dečaka Ognjena. Ulićević je pronašao juče oko 18:30 časova beživotno dečije telo na ušću Morače u Skadarsko jezero. On je uočio telo, koje je plutalo po vodi u mestu Manastirski Vrbiš.

CELA PODGORICA TRAŽI MALOG OGNJENA: Građani podeljeni u tri grupe, pretražuju grad i noću (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Više izvora iz policije je navelo da se gotovo sasvim sigurno radi o dečaku Ognjenu Rakočeviću, koji je nestao prije 12 dana.

Ognjen je nestao iz roditeljske kuće u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici. Njega su danima bezuspešno tražili građani, policija, vojska, ronioci...

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA