≫ 

NESVAKIDAŠNJA SCENA U NIŠU: Četiri KONJA zaustavila HITNU POMOĆ i napravila pometnju u saobraćaju (VIDEO)

Vozač kola Hitne pomoći pokušao je da rastera konje sa saobraćajnice sirenom, međutim ove životinje neko vreme nisu obraćale pažnju na njega

  • 2

Četiri konja, koja su se slobodno kretala ulicama Niša, u toku vikenda su zaustavila saobraćaj u jednoj od ulica ovog grada, a među ostalom, našli su se na putu i kolima Hitne pomoći.

Naime, radi se o Ulici Dimitrija Tucovića, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Nišu i sreća je što u tom momentu nije bilo puno saobraćaja ili  što se neko nije kretao nedozvoljenom brzinom.

Vozač kola Hitne pomoći pokušao je da rastera konje sa saobraćajnice sirenom, međutim ove životinje neko vreme nisu obraćale pažnju na njega.

Ipak, ubrzo su se sklonili sa kolovoza i oslobodili put kako Hitnoj pomoći, tako i drugim učesnicima u saobraćaju.

Prolaznicima je ova situacija bila veoma interesantna pa su napravili video snimak i objavili na Jutjubu, međutim s druge strane ovaj video predstavlja i upozorenje s obzirom da ovo nije prvi put da su ove životinje viđene da slobodno lutaju po ulicama Niša, što može dovesti kako vozače, tako i same konje u nevolju.

Pogledajte video:

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    16. maj 2016 | 13:56

    Presli preko Begeja .

  • Sara

    17. maj 2016 | 16:40

    I u Beogradu se svaki dan može videti kako zaprezna kola voze romi u sklapanje vozilima i po nekoliko dece u njima.Gradske vlasti nisu u stanju da reše pitanje sigurnosti građana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA