Andrijašević demantuje sve optužbe

Sportski novinar kaže da niti je uhapšen, niti se kocka, niti je prevarant, i smatra da se digla prevelika buka oko njegovog saslušanja pred sudom

  • 0

Sportski novinar i komentator Gojko Andrijašević kaže da niti je uhapšen, niti se kocka, niti je prevarant i smatra da se digla prevelika buka oko njegovog saslušanja pred sudom.

Andrijašević kaže da "nema mesta pompeznim novinskim napisima oko priče u kojoj se, kako tvrdi, ništa spektakularno nije dogodilo", piše "Press".

Novinar "Sport kluba" saslušan je kod istražnog sudije zbog navodnog korišćenja čekova i kartica bez pokrića. Kako je komentator objasnio, on se nije skrivao od suda, već je do problema došlo samo zbog toga što mu nikakav poziv nije stigao na kućnu adresu.

- Ovo je potpuno suluda situacija! Nisam ni znao da postoji bilo kakav postupak protiv mene, budući da nisam živeo na toj adresi na koju su stizali pozivi. Čim sam saznao za to, odmah sam se uredno odazvao pozivu suda. Naravno, kada sam sudiji rekao o čemu je reč, pušten sam kući - kaže Andrijašević.

On dodaje da ne razume zbog čega se u medijima diglo previše prašine oko tog slučaja, jer, kako navodi, tako nešto može da se dogodi bilo kom građaninu Srbije. Novinar je demantovao i da ima kockarske dugove.

- Nisam kockar, nemam nikakvih dugova, to su sve besmislice. Uostalom, imam prava na privatan život - poručuje Andrijašević.

(Telegraf.rs / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA