TRAMP UPOZORAVA AMERIKU: Moguć teroristički napad nalik onom od 11. septembra?

Taj napad predvodiće izbeglice koje ulaze u Ameriku sa mobilnim telefonima koje finansira Islamska država

  • 6

Pretendent za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp upozorio je na napad sličan onom od 11. septembra 2001. godine, koji će prema njegovom mišljenju, predvoditi izbeglice koje ulaze u Ameriku sa mobilnim telefonima koje finansira Islamska država, objavio je danas britanski Independent.

Odgovarajući na pitanje u jednoj radijskoj emisiji da li je Amerikancima potreban napad velikog obima na teritoriji SAD da bi se osvestili što se tiče bezbednosti granica, Tramp je kazao:

ZASTAVA ISLAMSKE DRŽAVE U CENTRU BERLINA: "Ovo je banka džihadista" (FOTO) (VIDEO)

- Da, mislim, zaista mislim. Loše stvari će se dogoditi, mnogo loših stvari - smatra Tramp. - Biće napada za koje nećete verovati. Napada koje će počiniti ljudi koji sada dolaze u našu zemlju - rekao je Tramp.

Tramp je  rekao da izbeglice ulaze u SAD sa mobilnim telefonima sa zastavom Islamske države, navodeći da ta ekstremistička organizacija finansira njihove telefonske račune.

TRAMP ZAPRETIO BRITANCIMA: Ako pobedim, neću imati prijateljske odnose sa Kameronom!

- Nemaju pare, ništa, a imaju mobilne telefone. Ko plaća njihove mesečne račune? Imaju telefone na kojima su zastave Islamske države - naveo je Tramp.

Tramp, međutim, nije izneo dokaze za tvrdnje o takvom mogućem napadu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA