Nemanji su ukrali bicikl, a onda je on objavio snimak na FEJSBUKU i dogodilo se nešto potpuno neočekivano! (VIDEO)

Od komšije je čuo da se jedan muškarac pojavio ispred zgrade i predstavio se kao drugar lopova. Rekao je da se ovaj kaje i da se na ovo odlučio kada je video svoj lik po društvenim mrežama

  • 6

U Novom Sadu se dogodila interesantna situacija kada je je Nemanji M. ukraden bicikl koji je ostavio ispred vrata stana na osnom spratu u zgradi u kojoj živi.

Lopov, koji na sebi nije imao ništa kako bi mogao da sakrije svoj identitet, zabeležen je na sigurnosnim kamerama kako ulazi u zgradu, uzima bicikl i sa kapuljačom na glavi izlazi iz nje.

Kako kaže, Nemanja M. je video zapis odneo u policijsku stanicu gde su mu kazali da će ga kontaktirati ukoliko nađu počinioca. Međutim, Novosađanin nije želeo da čeka, već je video snimke objavio na Jutjubu i Fejsbuku.

Kada je to učinio, dogodilo se nešto potpuno neočekivano. Mnogi koji su prepoznali lice sa snimka, a pojedini su ga okrivili i za još neke krađe.

Ubrzo je ovaj video snimak stigao i do samog lopova, koji je odlučio da vrati bicikl koji je ukrao.

Inače, sve ovo se odigralo u sredu uveče. Sutradan, kada mu je bicikl vraćen, od komšije je čuo da se jedan muškarac pojavio ispred zgrade s njim i predstavio se kao drugar lopova. Rekao je da se ovaj kaje i da se na ovo odlučio kada je video svoj lik po društvenim mrežama, a Nemanja se zahvalio svima onima koji su mu pomogli da pronađe lopova i vrati ono što je njegovo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlo

    17. maj 2016 | 09:06

    Vauu...kakva prica!

  • Goga

    17. maj 2016 | 09:27

    Dobro je što se pokajao i što ga je sramota---ima nade za tog dečka.Nekada su i korisne društvene mreže...

  • urnebesni,spektakularni,uznemiravajući,monstruozni Miile sa dva i

    17. maj 2016 | 10:43

    imam snimak komšije kako mi truje kera,on plače i kune se da nije,a ne zna za snimak....da li da ga objavim,pa da mi zapali kuću,pripucaće ludak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA