≫ 

PREUZIMA GA POLICIJA? Miroljub Petrović, osumnjičen da je nožem izmasakrirao suprugu USKORO NAPUŠTA BOLNICU

Miroljub Petrović je toksikološki stabilan i danas bi lekari VMA trebalo da ga otpuste sa tog odeljenje, a policija preuzme

  • 8

Miroljub Petrović (63), koji se sumnjiči da je juče sa 50 uboda nožem ubio svoju suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57) u iznajmljenom stanu svoje ćerke u Ustaničkoj ulici 118 u Beogradu, a zatim pokušao da oduzme život i sebi, najverovatnije će danas biti otpušten sa Vojnomedicinske akademije (VMA) i biti predat policiji, saznaje Telegraf od izvora iz istrage.

MIROLJUB JE DANAS TREBALO DA IDE KOD PSIHIJATRA: Umesto toga, desila se STRAŠNA TRAGEDIJA (FOTO) (VIDEO)

Petrović je juče porvo zbrinut na hirurškom odeljenju Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, gde ga je dovezla Hitna pomoć, međutim, u toku dana je prebačen na VMA.

Kako saznajemo, na VMA je primljen na Kliniku za urgentnu i kliničku toksikologiju, a prema navodima našeg izvora, on je već tada bio stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti.  

OVO JE MIROLJUB PETROVIĆ, OSUMNJIČEN DA JE UBIO SUPRUGU SA 50 UBODA NOŽEM: Bio je depresivan, nije spavao po 7 DANA! (FOTO)

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

- On je toksikološki stabilan i danas bi lekari VMA trebalo da ga otpuste sa tog odeljenje, a policija preuzme - navodi naš izvor iz policije.

UPLAKANA I PREKRIVENA NAPUSTILA STAN SMRTI: Ćerku ubijene Snežane prijatelj izveo iz zgrade (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj zločin dogodio se juče. Policija je, naime, ujutro primila poziv od Miroljubove i Snežanine ćerke koja je prijavila da njeni roditelje neće da otvore vrata od stana. Kada je policija došla i otvorila vrata, zatekao ih je horor. Snežana je ležala u lokvi krvi u kuhinji, a Miroljub je pokušao da izvrši samoubistvo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OVO JE UBIJENA SNEŽANA PETROVIĆ: Sinoć je došla u Beograd, u poslednju posetu ćerki! (FOTO)

Miroljub i Snežana, da podsetimo, živeli su u Vranju, a u Beograd su došli jer je on bio upućen na psihijatrijsko lečenje i juče je trebalo da ima prvi pregled.

Pogledajte video:

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca- faca

    17. maj 2016 | 13:57

    Nije on bas toliko lud, sta nije sebi zario noz u srce umesto sto je popio 5-6 bensedina. Cuj pokusao se ubiti?! Da je stvarno hteo uspeo bi sigurno.

  • Dragana

    17. maj 2016 | 13:58

    U ocima mu se vidi da je psihopata...

  • BigFoot

    17. maj 2016 | 11:43

    Kakva njuška? Da se oduzmeš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA