VLADIKA MERCEDIJE I EPISKOP AUDIJSKI: Pogledajte kakve luksuzne automobile voze najviši zvaničnici SPC! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa koja se danas našla ispred Patrijaršije zabeležila je fotografije skupih četvorotočkaša kojim su se vladike dovezle na Sabor SPC, koje potvrđuju da skromnost nije vrlina crkvenih velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve

Dok verujući narod Srpske pravoslavne crkve odvaja iz svog džepa priloge za podizanje i obnovu crkava i manastira, a pri tom od monaha očekuju samoodricanje od materijalnih stvari, kako im i dolikuje, svako ko je ovih dana prošao pored Patrijaršije gde se održava prolećno zasedanje Svetog arhijerejskog sabora, mogao je da se uveri da vladike SPC ne žive baš po pravilima asketizma, kao, na primer, blaženopočivši patrijarh Pavle.

VLADIKE NA UDARU: Još trojica će biti smenjeni zbog novca i seksualnog uznemiravanja!

Davno je Patrijarh Pavle rekao "O, Bog ga video, čime bi li se tek naše vladike vozile da se nisu zavetovale na skromnost!". Ekipa Telegrafa koja se danas našla ispred Patrijaršije zabeležila je fotografije skupih četvorotočkaša kojima su se vladike dovezle na Sabor SPC, a koje potvrđuju sarkastičnu izjavu Patrijarha Pavla, da skromnost ipak nije vrlina crkvenih velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve.

Foto: e-stock.us/Aleksandar Baclija Foto: e-stock.us/Aleksandar Baclija

CIRKUS NA SABORU SPC: Vladike raspravljaju o minićima, ženskim nogama i vijagri!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo i snimka:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blagodatni oganj-totalna nebuloza

    17. maj 2016 | 13:18

    svaki dan prolazim tom ulicom jos od devedesetih i ne secam se da je ikada drugacije izgledao taj vozni park. cak ni u doba krize! tako ce i u buduce biti i ne vidim u cemu je sada problem? ako narod - ljudi veruju u nesto sto ne postoji (bog) i odvajaju od svojih usta da bi ovi drugi - crkva, koji im prodaju maglu, ziveli u izobilju onda je to sasvim nesto sto je legitimno. ja u zivotu svom ne videh siromasnog popa, cak naprotiv svi su ono u rangu bogatasa. dok ima ovaca bice i sisanja, vrlo prosta racunica.

  • Dule

    17. maj 2016 | 19:56

    Stidite se Pavla stidite se naroda od koga trazite priloge!

  • gaga

    17. maj 2016 | 14:29

    Popovi i političari se razmeću a većina naroda živi jadno.Treba da smo srećni kada nam dođu strani investitori,pa još da nas zaposle.Premija je da zaradimo 200 eura,pa neka zvone na sva zvona kako su nas usrećili. Davno su me razočarali obe sorte i samo neki retki primeri ljudske dobrote,koja nestaje,vraća mi snagu da sve ovo preživljavam. Toliko smo jadni da se čudim kako Bog može da nas gleda ovakve?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA