UHAPŠENA LAŽNA TRŽIŠNA INSPEKTORKA: Ojadila trafike i radnje u Beogradu! (VIDEO)

Sumnja se da je A. M. u trafici na Čukarici, lažno se predstavljajući kao tržišni inspektor i navodeći da postupa po prijavi građana koji nije dobio fiskalni račun, od radnice zatražila da izađe iz objekta, da bi potom iz kase uzela novac od pazara i napustila lice mesta

  • 10

Policija je uhapsila A. M. (31 ), zbog sumnje da je na teritoriji Beograda, lažno se predstavljajući kao tržišni inspektor, počinila šest krivičnih dela krađe u trafikama i trgovinskim radnjama.

Postoje osnovi sumnje da je A.M. u trafici na Čukarici, lažno se predstavljajući se kao tržišni inspektor i navodeći da postupa po prijavi građana koji nije dobio fiskalni račun, od radnice zatražila da izađe iz objekta, da bi potom iz kase uzela novac od pazara i napustila lice mesta.

Lažna inspektorka opljačkala radnju na Banovom Brdu (VIDEO)

Policija je osumnjičenu identifikovala i uhapsila.

Postoje osnovi sumnje da je, pored ovog krivičnog dela, A. M., na istovetan način, počinila još pet krivičnih dela krađe u trafikama i radnjama na teritoriji Zemuna, Zvezdare i Voždovca.

(VIDEO) Ovako je PALA INSPEKTORKA osumnjičena da je uzela MITO OD 300 EVRA!

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičene je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanka

    17. maj 2016 | 16:48

    Bože Gospode kakva je ovo hrabrost pa ne mogu da verujem...

  • M

    17. maj 2016 | 18:21

    Da su radnici prvo trazili sluzbenu legitimaciju koju svaki inspektor poseduje i koju po zakonu moraju da pokazu, do ovoga verovatno ne bi doslo. Naravno, ne opravdam nju, ali bi zaposleni trebali to da znaju.

  • Domaćinac

    17. maj 2016 | 19:26

    Bolje da je pljačkala uz pretnju oružjem.Manja kvalifikacija- razbojništvo-prema ovom što je uradila-teška kradja u sadejstvu sa prevarom i lažnim predstavljanjem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA