≫ 

JETRVA JELENE MARJANOVIĆ POD LUPOM INSPEKTORA: Policija ispituje njen odnos sa ubijenom pevačicom

Prijatelj porodice rekao je policiji da provere u kakvom su odnosu bile ubijena pevačica i žena brata njenog muža

  • 45
Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Jetrva ubijene Jelene Marjanović, Milka Marjanović, nalazi se pod istragom jer je bila u lošim odnosima sa brutalno ubijenom pevačicom, piše Informer.

ISPOVEST MAJKE JELENE MARJANOVIĆ: Stalno se pitam zašto su mi ubili dete

Naime, pevačica se pred smrt požalila jednoj bliskoj prijateljici da više ne može da izdrži život pod istim krovom s njom, međutim nije rekla zbog čega.

Inspektori su saslušali Milku, a sada rade na utvrđivanju koliko je ozbiljan bio njihov sukob. Oni takođe proveravaju i koliko bi njihov loš odnos mogao da ima veze sa ovim surovim zločinom.

NOVI TRAG U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ? Inspektori posle nekoliko dana ponovo češljali NASIP SMRTI!

- Jedan od svedoka blizak porodici Marjanović rekao nam je da dobro proverimo u kakvim su odnosima bile Jelena i jetrva Milka. Napomenuo nam je da je između njih dve bilo mnogo zle krvi i da se radi o veoma zapetljanim porodičnim odnosima u koje su navodno uključeni i njihovi muževi, braća Zoran i Miloš - kaže sagovornik iz istrage za ovaj list, pa dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U međuvremenu, još nekoliko ljudi iz Borče, ali i prijatelja porodice Marjanović, ukazalo je da se supruge braće Marjanović nisu podnosile, piše Informer. 

MOJA MAMA SE IZGUBILA, I NEĆE SE VRATITI: Majka JELENE MARJANOVIĆ kroz suze izgovara reči svoje UNUKE JANE

Jelenina bliska prijateljica je otkrila da joj se pevačica nekoliko puta požalila na jetrvu.

- Jelena mi se, neposredno pre nego što je ubijena, često žalila na suprugu svog devera Miloša. Doslovce mi je rekla da ne može više da živi s Milkom u istoj kući i da joj je jasno da ona ima nešto protiv nje. Kada sam je pitala da mi pojasni o čemu se radi, samo je odmahnula rukom i rekla: "Pusti, pričaću ti, nije sad vreme..." Nedugo zatim je ubijena i nikada nije stigla da mi ispriča zbog čega se svađala sa jetrvom - rekla je drugarica Jelene Marjanović Informeru.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

JELENA NIKADA NIJE TRČALA NASIPOM SMRTI! Da li je ovo najveći preokret u istrazi ubistva pevačice?

Pevačicina prijateljica se osvrnula i na priče koje se protežu po Borči da je Milka bila ljubomorna na Jelenu jer je sumnjala da nešto postoji između nje i njenog supruga Miloša.

- Pojavio se trač u Borči da je Milka optuživala Jelenu da ima nešto s njenim mužem. Znam i za tu priču da su njihovi odnosi u porodici, pre svega mislim na one emotivne, bili veoma komplikovani i neuobičajeni. Međutim, sama Jelena mi nikada nije pominjala ništa slično tome - rekla je ona za ovaj beogradski list.

MISTERIOZNI STIHOVI NA JELENINOM SPOMENIKU: Uskoro spomen-ploča na nasipu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje

    18. maj 2016 | 09:46

    Najgori su naši kriminolozi,sve stručnjaci,svi moj do mojega !Oni su obična smetala !

  • olivija

    18. maj 2016 | 09:45

    za mene je nenormalno da tri porodice žive pod istim krovom. pa jetrve se često ne podnose kad žive odvojeno,a kamoli zajedno. čoveče,ovo kao sulejmanov harem. kad se uzme u obzir da je jelena smršala,da je htela da se vrati na estradu sve to dodatno može da podigne nivo mržnje i ljubomore.

  • Brale

    18. maj 2016 | 10:21

    Jutros mi u vozu kondukter bio strašno sumnjiv. Sve mu nešto luta pogled i kasljuca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA