≫ 

DIJANA SA ĆERKOM ŽIVI U HLADNOJ RUŠEVINI: Majka i ćerka iz Zrenjanina preko noći postale beskućnice, a nemaju ni za hleb (VIDEO)

Majka i ćerka preko noći su postale beskućnice, a sada žive u ruševini jedne stare kuće bez prozora i vrata. Hladnoća ne smeta majci, ali trogodišnja devojčica se teško bori sa lošim životnim uslovima

Zrenjaninka Dijana Novak i njena trogodišnja ćerka žive u izuzetno teškim uslovima. Zbog nemaštine i nedostatka normalnih životnih uslova, Dijana je sa svojom ćerkom postala beskućnik.

DA LI SVETU PRETI SIROMAŠTVO? Evo koliko ljudi u Srbiji gladuje!

Žive u ruševinama, pod vedrim nebom. Imaju 10.000 dinara mesečno, i veći deo meseca se mole Bogu da se neko sažali i udeli im parče hleba.

- Imali smo kuću koja je bila potpisana na mene, ali otac je prodao kuću, ja sam ostala na ulici - priča Dijana koja je svoj život spakovala u tri kese i skućila se u ruševini jedne kuće u Zrenjaninu bez prozora i vrata.

- Čim primim to 10.000, idem ćerki da kupim pampers, to mi je najbitnije, jedem što stignem, ono što je ostalo od nje. Deset dana u mesecu imam, posle više nemam - navodi Dijana koja se zahvaljuje dobrim ljudima koji pomažu njoj i njenoj ćerki. Daju joj hranu, a za odeću i obuću ne sme ni da pita.

Pritnskin: Youtube/Portal IloveZrenjanin Pritnskin: Youtube/Portal IloveZrenjanin

Dijana ne radi ništa, tražila je preko oglasa da bude čistačica ili da čuva stara lica.

- Kada čuju da imam dete odmah kažu "neka hvala". Nema gde nisam pokucala za pomoć, ali sva vrata su mi zatvorena - završava priču Dijana koja sa trogodišnjom ćerkom bez krova nad glavom, prenosi portal Ilovezrenjanin.

Pogledajte i video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    18. maj 2016 | 14:57

    Bitno da u farmi polevaju se mlekom i bacaju hranu, daju im honorare, e Srbijo jadna ti majka, gdje izgubi ljudskost i humanost, glasate za te frikove u farmi, parovima i sl. a deca ti gladuju! Tesko nama sa nama, nista drugo!

  • Marijana Hadzi Bakov

    18. maj 2016 | 15:28

    Bitno da je drzava obezbedila migrantima,jelo i smestaj,a sutra dan ti isti ubijace nasu decu.Srce me zabolelo,kad sam videla ovo a tek onaj jadni decko sto se obesio u Ivanjici,izbeglica iz Sarajeva ,nije imao posao nije cak mogao ni kiriju da placa,al drzavu bas briga.Najbitnije je da ministri kupuju stanove i auta svalerkama,a narod ko sisa.

  • G1ŠKA

    18. maj 2016 | 14:05

    Vazno da u parovima uvek puni stolovi i svakome po 500evra nedeljnog honorara,Srbijo stidi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA