HOROR U ČAČKU: Sud ga je pustio na slobodu ranije, A ON IZUDARAO PRVU ŽENU NA KOJU JE NAIŠAO!

U blizini škole "Sveti Sava" Čačanin S. S. koji je već ranije osuđivan zbog napada na prolaznike u naselju Atenica, ponovo je napao ženu koja je izlazila iz autobusa

  • 5

Bivši osuđenik S. S. (37) nasrnuo je na ženu koja je izlazila iz autobusa na stajalištu kod škole "Sveti Sava". Žena je izlazila iz autobusa, a ovaj Čačanin joj je prišao i iz čista mira je udario u glavu i pobegao.

S. S. je uhapšen pre samo 13 dana i određena mu je kazna od 15 dana zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i skratio zatvorsku kaznu na deset dana.

Doktor udario pacijenta u glavu i UBIO GA NA LICU MESTA (VIDEO)

Građani koji žive u delu Atenice u blizini škole, šokirani su presudom pravosudnih organa, saznaje Blic.

- Znao sam da će se tako nešto dogoditi. Ima li ikoga da nas zaštiti? Taj čovek treba da ima odgovarajući medicinski tretman, on nije za policiju i pravosudne organe. Dok oni to razreše u lavirintu isprepletanih nadležnosti, neko će izgubiti glavu. Decu, supruge i majke ne smemo da pustimo iz kuće, u strahu da će ih manijak napasti na ulici. Ovo je strašno – rekao je stanovnik Atenice.

Udario je devojku po guzi, čačnuo je po kosi i uštinuo. A onda je nastala najjača pesma IKADA! (VIDEO)

Svi iz komšiluka znaju da se radi o problematičnoj osobi koja je poslednjih meseci napadala trudnice, decu i starije osobe vozeći bicikl u Atenici.

(VIDEO) ŽENA TUKLA MUŠKARCA NASRED ULICE: Nećete verovati kako su reagovali prolaznici!

Policija je ubrzo pronašla i privela S. S, a sud će nakon saslušanja odlučiti da li će mu ponovo biti izrečena zatvorska kazna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    18. maj 2016 | 15:53

    Pa da mala greška sudstva ( čast izuzecima jer ima i dobrih časnih sudija koji se ne plaše pretnji A to je danas retko) umesto na lečenje i u zatvor na slobodu mala greška.....

  • Ocajnono pero

    18. maj 2016 | 15:55

    Izgleda da cemo morati zbog nakaradnog sudstva sami da se organizujemo i biramo na koje drvo da vesamo idiote. Divlji zapad na srpski nacin. Ministre pravde ili smenjuj nesposobne sudije koji neprimenjuju zakon ili ssm podnesi ostavku zajedno sa vrhovnim sudstvom.

  • ATIMUS

    19. maj 2016 | 09:14

    Koliko para je dobio sudij

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA