• 21

STRAVIČAN ZLOČIN ZBOG MEĐE: Prekipelo mu, pa pucao na komšiju pred geometrima! (FOTO)

- Mirno su razgovarali, da bi u jednom trenutku iz čista mira Živorad ustao i rekao "Došao sam da razrešim račune" - kaže očevidac ovog zločina

  • 21

Živorad Živković ubio je svog komšiju Ljubomira Batu Sladojevića u Sladojevićevom dvorištu u Teslinoj ulici u Sopotu, u prisustvu Sladojevićeve žene Svetlane, geometra i radnika.
KUĆA STRAVE U SOPOTU: Ovde je Živorad Živković ubio komšiju i ranio njegovu ženu (FOTO)

Prema rečima radnika koji se zadesio tu, oni su sedeli i pričali o međi, kada je ovaj iznenada izvadio pištolj tetejac za koji je, kako saznajemo, imao dozvolu i pucao.
- Sedeo sam između Živorada i Bate. Bata Sladojević mi je bio sa leve, a Živorad sa desne strane. Mirno su razgovarali, da bi u jednom trenutku iz čista mira Živorad ustao i rekao "Došao sam da razrešim račune". Zatim je izvadio pištolj i preko mene pucao u Ljubomira. Pogodio ga je u desnu slepoočnicu, a zatim je osuo rafalnu paljbu ka njegovoj ženi Svetlani. Bio sam ubeđen da je i nju ubio - kaze čovek koji se zadesio na mestu zločina, a koji je želeo da ostane anoniman.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


MASAKR U SOPOTU: Živorad Ž. ubio komšiju, komšinicu ranio!
- Da je hteo, ubio bi i mene i geometra. Izgleda da je hteo ženu da ubije. Na njeno ime je uknjižena sporna parcela od 70 kvadtata - ističe očevidac.
Snaja ubijenog Ljubomira Bate Sladojevića, kom je danas presudio Živorad Živković zbog međe koja je trebalo da razgraniči 70 kvadrata, rekla je za Telegraf da nije videla šta se dešavalo i da je prava sreća što je bila u kući.
- Nisam ništa ni čula ni videla. Bila sam u kući i dobro je što se nisam zatekla napolju. Ko zna šta bi se desilo? - rekla je Sladojevićeva snaja Jasmina.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šprajco

    Poubijali se zbog pola metra međe,a predali Kosovo,potopili crkvu iz 14. veka i grade arapski Pasaluk na vodi. Tuga.

  • Rambo na grani

    Jao Milunka

  • GLUMICA

    UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE....jer sve se u ovoj drzavi da pomititi i na kraju budes izigran ne zbog pola metara zemlje nego boli nepravda i ceo zivot ti se posle unose u lice sa presudom o NEMORALU I PRVARI. PREVAREN COVEK JE PONIZEN U PORODICI I DRUSTVU. ne opravdavam ali ga nekako razumem.Necu da navodim svoj primer gde sam bila prevarena i taj osecaj ne iscezava ni danas.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima