≫ 

NAPOKON TOPLIJE: Danas sunčano, temperatura do 25 stepeni

Jutarnja temperatura u Srbiji biće od četiri do 11 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni

  • 3

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom do 25 stepeni, a u toku noći nas očekuje naoblačenje sa kišom.

DANAS SUNČANO, ali ne zadugo - od petka OPET KIŠA!

Republički hidrometeorološki zavod saoštio je da će jutarnja temperatura biti od četiri do 11 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni.

Posle podne i uveče se na zapadu i severu, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren južni i jugozapadni.

U toku noći sa jugozapada dolazi naoblačenje sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije, uveče uz lokalni razvoj oblačnosti na širem području grada kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura je oko 11, najviša dnevna oko 23 stepena, a u toku noći se očekuje postepeno naoblačenje.

U Srbiji će od sutra pa sve do 26. maja biti oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a veća količina padavina očekuje se na zapadu i jugu zemlje.

Lepše vremenske prilike nas očekuju tek sredinom sledeće nedelje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    19. maj 2016 | 09:26

    Bas danas, kad treba da uciim!

  • X

    19. maj 2016 | 07:28

    Daj boze vise od ovog vremena mi se smucilo vise nezna covek da li je leto ili jesen zima ili prolece nikako da uklonimo zimsku garderobu iz ormara a vec stize jun mesec jos mi kazu strucnjaci pakleno leto ma daj be uvek ista prica

  • Kara Djordje

    19. maj 2016 | 08:04

    Kad vi tako kazete mora da se nosi kisobran,evo napolju upravo oblacno i tmurno za razliku od poslednja 2 dana.Vi rekoste i za ovo leto da ce biti normalno a ona mala siromasna bezvezna bez modernih uredjaja neka tamo Nasa da ce biti najtoplije ikada!Pa ko bi njima poverovao pored vas sposobnih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA