≫ 

JELENA JE POSLE OČEVE SMRTI IZGUBILA GLAS: Prvi put posle toga zapevala na svojoj svadbi sa Zoranom!

- Da je moj muž Dušan živ, možda bi i Jeca bila s nama. On bi je zaštitio od svega. Dušan joj nije dozvoljavao da ide kod bilo kod menadžera, bojao se za nju - kaže majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović

  • 6
Jelena Marjanović, Zoran Marjanović Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Jedan od razloga zbog čega je brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović pauzirala karijeru nakon smrti svog oca Duleta koji joj je bio veliki oslonac u životu, mogao bi da bude i taj što je nakon toga izgubila glas.

Naime, Jelena je tek tri godine nakon smrti oca, na svojoj svadbi sa Zoranom Marjanovićem zapevala i to baladu koju je posvetila njemu.

JELENU JE UBIO ČOVEK SA OŽILJKOM: Vesna Rivas iz "Parova" progovorila o zločinu u Borči

Njenom ocu nikada ništa nije bilo teško da uradi za svoju mezimicu.

- Da je moj muž Dušan živ, možda bi i Jeca bila s nama. On bi je zaštitio od svega. Dušan joj nije dozvoljavao da ide kod bilo kod menadžera, bojao se za nju. Išao je svuda s našom ćerkom i vodio računa o njenoj karijeri. Bio je njen zaštitnik - rekla je njena majka Zorica Krsmanović za beogradske medije.

NE ŽELIM DA VERUJEM DA SU MARJANOVIĆI UBILI MOJU JELENU: Ispovest Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njena karijera je krenula da ide uzlaznom putanjom, ali tragedija koju je zadesila njenu porodicu joj je stala na putu ka još većem uspehu.

- Jeca je nastavila da peva u studiju. Uvek je pevala balade, a one su joj možda lepo legle zbog te tuge koju je nosila u srcu. Retko ko zna da pokaže emociju dok peva neke pesme, a ona je znala. Posle srećnog detinjstva i super karijere bukvalnojoj se ceo svet srušio kad joj je otac preminuo od raka. Dušan je preminuo samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada - govori neutešna majka i dodaje da je o Jeleni nakon očeve smrti brinuo stric.

OKRUTNA IGRA SUDBINE PRETHODILA JE SMRTI MOJE JELENE: Majka ubijene pevačice progovorila o poslednjim minutima života ćerke

Jeleni je otac bio najveća podrška, a njegovo mesto je kasnije zauzeo Zoran.

- Ubrzo nakon Dušanove smrti Jelena je izgubila i strica, koji joj je biooslonac u životu nakon što je izgubila oca. Isto ga je mnogo volela. Kakva je to ljubav bila, a neko je to prekinuo i unesrećio nas je - priča majka Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. maj 2016 | 10:44

    E pa smoriste više postaje španska serija.

  • lola

    19. maj 2016 | 13:58

    Zoran je jos kao ďete imao "astralna putovanja" sto govori o ozbiljnim psihomentalnim poremecajima ili je vec tada naucio da laze dok se pojavljivanja na TV ,pa za Trece oko....inace je cela porodica prilicno pomereno...

  • lola

    19. maj 2016 | 13:53

    Zoran je jos kao ďete imao "adtralna putovanja" sto govori o ozbiljno psihomentalnim poremecaj ili je vec tada naucio da laze dok se pojavljivanja na TV ,pa za Trece oko....inace je cela porodica prilicno pomereno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA