ŠTA KAŽU HRVATI: Pobeda Nikolića veliko iznenađenje!

"Jutarnji list" prenosi Nikolićevu izjavu da Srbija nastavlja evropski put, te da on nije više član nijedne stranke, dok su "Večernji list" i Index.hr preneli Tadićevu čestitku

  • 3

Sa naslovima "Iznenađenje" i "Nikolić u vođstvu", elektronski mediji u Hrvatskoj pažljivo prate večerašnje objavljivanje prvih rezultata drugog kruga predsedničkih izbora u Srbiji.

"Jutarnji list", sa naslovom "Srbija izabrala Nikolića: 'Nastavljamo evropski put. Nisam više član nijedne stranke, surađivat ću sa svima'", prenosi vesti sa drugog kruga predsedničkih izbora u Srbiji. Izveštava se o relativno malom odzivu birača i prenosi da je zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić proglasio pobedu, rekavši da prednost Tomislava Nikolića na 100 odsto uzorka iznosi 1,5 odsto.

"Večernji list" i Index.hr preneli su Tadićevu čestitku pobedniku, ali službenih reagovanja u Hrvatskoj još nema.

Danas poslepodne politički analitičar Žarko Puhovski, koji je, kao i svi mediji i najveći deo javnosti, prognozirao pobedu Borisa Tadića, najavio je da očekuje da Tadić bude predsednik, a Ivica Dačić premijer.

Puhovski, međutim, smatra da se ništa bitno neće promeniti ni kada bi pobedio Nikolić.

Mislim da je Nikolić dobar primer političara koji se utišava ili pripitomljuje što je bliži vlasti - rekao je Puhovski za "Medija servis".

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    20. maj 2012 | 22:12

    Komšije, i nas je ovde iznenadilo...

  • Srđan

    21. maj 2012 | 02:14

    komšije gledajte svoja posla! kod vas razne ustaše vladaju godinama pa nikom ništa!

  • Milica

    20. maj 2012 | 23:15

    Da li on uopste zna i jedan str.jezik? Buaaaaaah..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA