ŽURKA SNS UŽIVO: Vučić pevao "Miljacku", Velja Ilić najveseliji! (VIDEO)

"Šta bi reko čuda da se dese...", zapevao Aleksandar Vučić, Kemiš i Jovan Marić pevali "Vidovdan", najveseliji predsednik Nove Srbije Velja Ilić, koji je popio najviše Tomine rakije

  • 15

Slavlje koje je počelo neposredno nakon proglašenja Tomislava Nikolića u centrali Srpske napredne stranke, po svemu sudeći, produžiće se do duboko u noć.

Najuže rukovodstvo SNS-a se, skupa s koalicionim partnerima i prijateljima, odmah posle vesti o Nikolićevoj pobedi povuklo se iza zatvorenih vrata, iza kojih se zaorila pesma:

- Za atmosferu je bio zadužen Aleksandar Vučić, koji je u čast Tome Nikolića zapevao "Miljacku", pesmu kojom se Ivica Dačić proslavio u ovoj kampanji. Jedan od stihova u toj pesmi je i "Šta bi reko čuda da se dese..." U društvu je, ipak, najveseliji bio predsednik Nove Srbije Velja Ilić. Pored Vučića, mikrofona su se dohvatili i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i psihijatar Jovan Marić, koji su horski pevali "Vidovdan" - kaže izvor Telegrafa koji je prisustvovao slavlju i dodaje:

- Svi su nazdravljali domaćom rakijom koju je pekao lično novi predsednik Srbije, a najrevnosniji u nazdravljanju je bio upravo lider Nove Srbije Velja Ilić. Glumac i idejni kreator serije "Kursadžije" Saša Pantić najviše se isticao u dosetkama i šalama - naglašava naš izvor.

Žurka u centrali će se, kako Telegraf saznaje, uskoro preseliti na jedan od beogradskih splavova.

Pogledajte početak slavlja u SNS-u:

Pogledajte izjavu Velje Ilića:

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana, Milanka Karić i Jadranka Joksimović su uz pratnju harmonikaša i gitariste pevale srpske sevdalinke. Nakon toga, Cakana je otišla po trubače i uvela ih u predsedničku kancelariju gde ih je budući predsednik Srbije dočekao vidno raposložen i zaigrao s prisutnima.

(B. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa RS

    21. maj 2012 | 02:28

    Kuku ti Srbijo

  • kolega

    21. maj 2012 | 00:07

    Sad ide impičment, zbog diplome, lagano...

  • Čeda Cvetković

    21. maj 2012 | 04:02

    Pobedio je narod time što je kaznio dmokrate zbog nepriznavanja svojih grešaka i nespremnosti da ih ispravi i reformiše svoju neuspelu politiku. Taj višak glasova za SNS ne znači podršku desničarskoj populističkoj partiji. Ako to SNS ne shvati, na sledećim izborima doživeće ovo što su na predsedničkim izborima doživeli demokrate. Političar koji izjavi da ga narod nije razumeo, ne treba da se bavi politikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA