≫ 

MOJA PORODICA JE U STRAHU, MORALI SMO DA UNAJMIMO OBEZBEĐENJE: Evo šta Zoran Marjanović kaže o ubici svoje Jelene

- Ubio je Jelenu, zašto ne bi ubio i nekoga od nas? - upitao se suprug ubijene pevačice "Granda"

  • 8

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene Jelene Marjanović, u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića, u kojoj je gostovao zajedno sa svojim ocem Vladimirom i poznatim advokatom Tomom Filom, rekao je da strahuje za svoj i život i svoje porodice jer se i nakon skoro 50 dana od ubistva ubica slobodno šeta ulicama.

ZABORAVIO SE NA TRENUTAK: Zoran Marjanović izgovorio veliku nelogičnost pred kamerama! (VIDEO)

Osim ubice, ni motiv nije poznat i dok se to ne rasvetli, Zoran ne može da živi mirno.

MARJANOVIĆI OTVORILI DUŠU U "ĆIRILICI": Evo šta su rekli Milomiru Mariću (VIDEO)

- Prošlo je 49 dana otkako je Jelena ubijena, a mi i dalje ne znamo ko je to uradio ni zašto. Koji su bili motivi ubice? Da li će se na tome zaustaviti ili će nastaviti da ubija? Znamo samo da se taj čovek i dalje slobodno šeta unaokolo. Zato svi živimo u strahu da bi ubica mogao da nastavi svoj krvavi pir - priča Zoran, pa nastavlja:

- Ubio je Jelenu, zašto ne bi ubio i nekoga od nas? Zato, dok se ne otkrije ko je ubica i koji mu je motiv, mi ne možemo da budemo spokojni. Posebno strahujem za ćerku Janu, zbog čega smo unajmili privatno obezbeđenje da je non-stop drži na oku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    20. maj 2016 | 08:03

    Angazovo obezbedjenje,angazovo Tomu Filu,advokata,jednog od naj jacih advokata,e sad pitanje,i advokatu i zoranu i policiji koja vodi istragu a cute,cega i koga se boi taj gospodin Zoran,pa uzeo obezbedjenje,advokata,murija radi za Marijanovice jos ce do kraja NATO angazovat kao zastitu,u principu ako nisi nekom debelo nagazio na zulj,cega se bois,u svakom slucaju svaki racun i svaka faktura stize na naplatu,vozis auto auto putem i dodjes do kraja,ima naplatna rampa gdje moras platit,dakle cega li se to posten covek poput marijanovica plasi.

  • ana

    20. maj 2016 | 10:25

    ja da sam vidovita nebi se nikog plasila

  • obilic

    20. maj 2016 | 10:04

    Angazovali obezbedjenje kad su tako vidoviti kako sad nista ne vide. Trazi se neko ko ce. Priznati da je ubica i odlezi za veliki novac vrlo prosto Inace svi likovi iz te familije su čudni i negativni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA