PUTIN ZOVE AMERIKANCE: Vreme je da zajedno napadnemo SIRIJU!

"Rusija zadržava pravo da jednostrano vrši udare na one pobunjenike u Siriji koji ne poštuju primirje", kazao je Šojgu na sastanku u ministarstvu

  • 8

Rusija je predložila Amerikancima i koaliciji koju oni predvode da zajedno sa ruskim snagama 25. maja započnu vazdušne napade u Siriji čija bi meta bili Nusra front i drugi pobunjenici koji ne poštuju primirje u toj zemlji.

KRVAVO PROROČANSTVO: U maju će nas udariti ogroman asteroid, a evo kad počinje TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)

Rojters prenosi današnju izjavu ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua koji je izneo predlog Moskve da ovim napadima budu obuhvaćeni konvoji sa naoružanjem, uključujući i one koji stizu u Siriju iz Turske.

ZAHUKTAVA SE, AMERIKANCI U STRAHU: Kina na misteriozna ostrva postavila super-radar i borbene avione (VIDEO)

Šojgu je naveo da je predlog urađen u koordinaciji sa sirijskom vladom i da je o njemu u jordanskoj prestonici Amanu razgovarano s američkim vojnim stručnjacima.

"Rusija zadržava pravo da jednostrano vrši udare na one pobunjenike u Siriji koji ne poštuju primirje", kazao je Šojgu na sastanku u ministarstvu.

(Telegraf..rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    20. maj 2016 | 16:01

    FRAPIRAO SAM SE -NEKADASNJI SEF KGBa VERUJE DA CE AMERI NAPASTI ISIL SVOJE CEDO IZ KOLEVKE!!!!!!

  • jevdokija

    20. maj 2016 | 16:09

    Nece prokleti Amer sa Rusima, pa makar ceo svet propao a ona zmija otrovnica iz Turske je tvrdoglava i zaguljena k'o krc, sto bi imala obicaj moja baba da kaze i pokusava da ubedi svet kako se bori protiv terorizma. U stvari oni su pravi teroristi i saradjuju sa teroristima. Sva ubistva "protiv terorizma" u Turskoj su u stvari likvidacije kurda, genocid nad kurdima koji niko ne sprecava.U Turskoj vlada diktator kome je zadnjica zarasla za fotelju i koji vraca narod u zaostalost.

  • Analitičar

    20. maj 2016 | 18:03

    Her Putin,pošalji im malo onih dobročuvanih virusa,napravi im da celi dan sede na wc šojzlama i kakaju ko grlice,al od straha,a ne od prehlade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA