STRANAC JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: Nova teorija o smrti pevačice!

- Tu ima puno nejasnih stvari. Bojim se da se ovo nikada neće okončati i otkriti - kaže Nada Topčagić

  • 25

Poznata pevačica Nada Topčagić uverena je da je ubica njene koleginice i prijateljice Jelene Marjanović neki potpuni stranac i plaši se da će zbog toga ovaj zločin ostati večna misterija.

MOJA POSLEDNJA KAFA SA JELENOM MARJANOVIĆ: Evo šta je Nada Topčagić ispričala o ubijenoj pevačici

Pevačica, koja je bila jako bliska sa Jelenom uverena je da se ubica ne krije u porodici ubijene pevačice, ali ni na estradi, već da je reč o nekome sasvim trećem ko je i dalje slobodan.

Nada navodi da je znala sve Jelenine tajne i da sa sigurnošću može da izbaci njenog supruga Zorana iz kruga sumnjivih.

- Duša me boli kada vidim kako blate Zokija i medijski linčuju celu porodicu. To je jedna fina, plemenita porodica, u kojoj vladaju harmonija i normalni međuljudski odnosi. Za Marjanoviće nikada ni reč nije rekla, iako mi se poveravala kad god joj je bilo teško.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Normalno je da su se nekad svađali, jer je mnogo njih živelo pod istim krovom, ali to imate svuda - kaže Topčagićeva, koja ističe da je Jelena bila stub te kuće.

Osim toga da ubica ne može biti ni neko sa estrade, jer Jelena nije pripadala estradnom mulju, niti se "laktala" za pesme i nastupe", pevačica odbacuje i navode da je ubica Jelenin ljubavnik.

- Jeleni su Jana i Zoran bili ceo svet. Ona nikada nije ni pogledala nekog dobrog frajera, a kamoli pomislila da prevari muža. Znam koliko su se Zoran i ona voleli i sram bilo svakoga ko je pomislio da je imala ljubavnika. Iskreno, nije imala ni vremena za preljube - priča Nada.

Zbog svega toga, ona smatra da je u pitanju neki stranac.

- Sigurna sam da je to neki čudan, nepoznati čovek, koji nije bio deo njenog života. Ponekad pomislim da se desilo neko čudo, da je ubio Jelenu i nestao s lica zemlje. Tu ima puno nejasnih stvari. Bojim se da se ovo nikada neće okončati i otkriti - dodaje Nada Topčagić.

(Telegraf.rs / Izvor: Infomer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pevacica iz borceĺ

    21. maj 2016 | 12:38

    jelena nije imala pravo da nesto uradi po svojim potrebama.bila je vesela sa drugim prikrivala je svoje muke. a njena majka nije je pidrzavala da napusti zorana.

  • cooca

    21. maj 2016 | 11:46

    Od pocetka trazim neku logiku u ovom ubistvu. Ako je stranac, zasto toliki bes? Ako je neko sa estrade, zasto kad ona nikome nije smetala? Ako je muz, nema nikakvog motiva ni najmanje sumnje ni od njene majke, ni od njenih prijateljica. Da li stvarno treba da se bojimo od ubistva svaki put kad izlazimo iz kuce? Jedina nada su ti snimci koji bi trebali doci sa Nemacke. Tragedija. Ovo je stvarno tragedija-ubiti jednu divnu zenu i proci nekaznjeno.

  • Vesna

    21. maj 2016 | 15:59

    Nada neka se drzi mikrofona a istragu neka prepusti policiji i nadleznim organima. Zalosno sto ovu tragediju koristi za medijsko eksponiranje. Vise nego jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA