≫ 

UHAPŠENA BANDA SA AUTO-PUTA: Evo kako su napadali strance!

Sumnja se da uhapšeni duž auto-puta, od Batrovaca do Niša, kao i na Novosadskom putu, na parkinzima i benzinskim pumpama, u ranim jutarnjim satima, iz vozila krali torbe u kojima su bili novac, dokumenta i druge vrednosti

  • 2

Policija je rasvetlila seriju krađa iz automobila stranih državljana i uhapsila sedam osoba, saopštio je danas MUP.

JAVITE SE ODMAH POLICIJI UKOLIKO STE I VI POKRADENI: Uhapšena PAKLENA ŠESTORKA koja je harala po okolini Beograda!

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava, policija je odredila zadržavanje do 48 sati S. V. (40), M. V. (44), M. Ð. (25), K. S. (24), R. S. (46), S. J. (30) i G. S. (32).

Sumnja se da su oni duž auto-puta, od Batrovaca do Niša, kao i na Novosadskom putu, na parkinzima i benzinskim pumpama, u ranim jutarnjim satima, iz vozila krali torbe u kojima su bili novac, dokumenta i druge vrednosti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • he, he...

    22. maj 2016 | 11:16

    A šte ćemo da radimo sa "unifirmisanim" licima koji to isto rade....? Juče popodne na ulasku u jedan pogranični grad u Srbiji, troje uniformisanih u plavim uniformama, bez službenog vozila, zaustavljaju vozila.... Da li je moguće da odgovorni ćute na ovakve stvari, imamo li mi to privatnu policiju, ili državi odgovara da na ovakav način "neko" dopunjuje svoj "budžet"....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA