≫ 

VAŠU JELENU JE UBILA SEKTA ZBOG ORGANA: Suprugu i majku ubijene pevačice šokirale nepoznate žene na nasipu smrti!

Jasno je da je vašu Jelenu usmrtila opasna sekta koja otima ljude, vadi im organe i brutalno ih ubija - rekle su dve nepoznate žene srednjih godina i misteriozno nestale

  • 60

Prema pisanju beogradskih medija, Zoranu Marjanoviću i Zorici Krsmanović, svekru i majci brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, navodno su dve nepoznate osobe, na mestu gde je njeno mrtvo telo pronađeno, rekle da su njihovu suprugu i ćerku usmrtili pripadnici jedne sekte koji otimaju organe, a potom nestale.

MOJA POSLEDNJA KAFA SA JELENOM MARJANOVIĆ: Evo šta je Nada Točagić ispričala o ubijenoj pevačici

- Došle smo ovde da napravimo rekonstrukciju zločina. Jasno je da je vašu Jelenu usmrtila opasna sekta koja otima ljude, vadi im organe i brutalno ih ubija - rekle su dve nepoznate žene srednjih godina na nasipu u Crvenki Zoranu i Zorici, a opotom su misteriozno nestale.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

VRAČARE I GATARE U KUĆI MARJANOVIĆA: Svekar i bivši muž ubijene pevačice otkrili šta im se sve dešavalo posle Jelenine smrti

Izrov blizak istrazi je Kuriru potvrdio da su ove navode Zorica Krsmanović i Zoran Marjanović prijavili policiji.

Da li je ovo samo neslana šala nekih nepoznatih osoba ili misle da zaista nešto znaju o ovom slučaju koji se dogodio pre oko mesec i po dana, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    23. maj 2016 | 00:28

    Nije pisano odavno o njoj. Ponestaje tema

  • juka

    22. maj 2016 | 23:35

    Vrlo blizu istini.Malo vam je falilo ada pogodite.Ali nije ubijena zbog organa nikakvih.Zna se zasto sekta ubija.Kad si indirektno ili direktno njihov član,i kada hoces da pobegnes od njih....p.s bar cete rucak platiti iz informera ne mora milion dinara...čitatelj beograd

  • Sonja

    22. maj 2016 | 23:38

    Svasta!Organi joj ne fale, tako da mislim da je ovo totalna glupost.Sta li ce biti sledece?Pravile one rekonstrukciju, o boze pomozi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA