Bivši policajac prodao pištolj kojim je ubio žrtvu kako bi se BORIO PROTIV ONIH KOJI GA OSUĐUJU! (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnji pripadnik građanske straže novac od prodaje pištolja ulaže u borbu protiv nasilja nad snagama reda

  • 4

Nekadašnji pripadnik građanske straže sa Floride Džordž Zimerman prodao je pištolj kojim je ubio maloletnog crnoputog dečaka, a deo tog novca hoće upravo da potroši na borbu protiv nasilja nad snagama reda za koje je odgovoran pokret Black Lives Matter (I životi crnaca vrede).

NOVI SKANDAL TRESE AMERIKU: Policajac OPET upucao tinejdžera Afroamerikanca! (VIDEO)

Tačnije, u poruci kojom je pištolj stavio na licitaciju stoji da deo novca želi da upotrebi da okonča profesionalnu karijeru Anđele Korej, tužiteljke na Floridi koja je protiv njega podigla optužnicu za ubistvo, a deo novca želi da upotrebi u kampanji protiv predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton, prenosi ABC net. Zimermanu smeta što Klintonova podržava Fond Trejvon Martin, nazvan prema njegovoj žrtvi, a skuplja novac za stipendije i pomoć majkama dece ubijene vatrenim oružjem.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prodaja pištolja Kel-Tec PF-9 nije tekla glatko jer je prodaja trajala 10 dana. Prvi portal kojem je Zimerman poverio prodaju GunBroker je odustao, pa je prodaju preuzeo United Gun Group. I tad su korisnici interneta opstruirali prodaju iznoseći basnoslovne iznose za pištolj, ali je na kraju United Gun Group postavio na Tviter profilu poruku da je oružje prodato za 250 hiljada dolara.

AMERIKA JE NA NOGAMA: Policajac upucao crnca OSAM puta u leđa (VIDEO)

Zimerman je pre četiri godine obilazeći svoju četvrt Sanford na Floridi upucao nenaoružanog mladića Trejvona Martina (17). Zimerman je uspeo da ubedi porotu da je pucao u legitimnoj samoodbrani, te je oslobođen krivice. Ovaj događaj je podstakao rasne napetosti širom SAD-a.

Pogledajte snimak emisije u kojoj govore o ovom slučaju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    23. maj 2016 | 07:11

    Oni pricaju o pravima o demokratiji... A prvi oni to ne sprovode... Prvo su indijance proterali pa istrebili, pa su crnci dosli na red...

  • misa

    23. maj 2016 | 08:13

    A sto ne napisete da je nenaoružani mladic lupao glavu o beton drugom pripadniku straze i nakon tri upozorenja da ce se pucati nije prestajao da tuce coveka???

  • Miloš

    23. maj 2016 | 07:46

    Bolesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA