UŽAS U SURČINU: Muškarac osumnjičen da je silovao devojčicu (15) u automobilu i naterao je na oralni seks

Zločin su policiji prijavili roditelji maloletne devojke nakon što su od njene najbolje prijateljice, kojoj se ona prethodno poverila, saznali da ju je znatno stariji mladić iz naselja silovao početkom maja

  • 22

Đ. M. (21) iz Surčina uhapšen je zbog sumnje da je silovao učenicu osmog razreda osnovne škole u svom automobilu. On se sumnjiči da je devojčicu staru 15 godina primorao na oralni seks.

Zločin su policiji prijavili roditelji maloletne devojke nakon što su od njene najbolje prijateljice, kojoj se ona prethodno poverila, saznali da ju je znatno stariji mladić iz naselja navodno silovao početkom maja.

- Po dolasku u surčinsku policijsku stanicu devojka je inspektorima ispričala da je sa Đ. M. bila u njegovom automobilu kad je on iznenada počeo da je udara i uz pretnje primorava da ga oralno zadovolji - navodi sagovornik iz istrage i dodaje:

Uplašena da bi mogao da je povredi, maloletna učenica je pristala da ga oralno zadovolji, nakon čega ju je on pustio da izađe iz automobila. Učenica je u početku krila od svih šta joj se dogodilo.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Jedina osoba kojoj se kasnije poverila bila je njena najbolja prijateljica, koja je posle nekoliko dana ipak o svemu obavestila i njene roditelje. Dežurni tužilac koji je prisustvovao saslušanju silovane maloletnice odmah je naložio da se Đ. M. privede na saslušanje.

On je negirao da je počinio silovanje i rekao da je devojčica pristala na odnos.

- Potom je kazao da ga maloletna učenica već duže vreme progoni po Surčinu jer želi da bude s njim, kao i da je tog dana samovoljno odlučila da ga oralno zadovolji - rekao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena swiss

    23. maj 2016 | 14:03

    Ne branim ovog coveka ali sa 15 god sa njim u autu, sta je mislila kuda ce? Na dopunski iz matematike???

  • Miöikana

    23. maj 2016 | 13:50

    Nemam komentar zasto je ulazila u njegov automobil ,pristaju na sve u tim god a i navedu muskarce pa ih onda prijave kaoooo navodno su silovane ???????

  • S. S.

    23. maj 2016 | 20:02

    A ako se stvarno utvrdi da je ovaj čovek prisilno tu devojčicu da ga oralno zadovolji a to policija može svojim metodama da provali treba ga strogo kazniti nisam ni na jednoj strani samo prvo istina pa onda pravedna presuda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA