≫ 

STRAVIČAN NAPAD ISISA NA RUSKE VOJNIKE: U sedam strašnih eksplozija više od 120 ljudi poginulo (FOTO) (VIDEO)

- Tri eksplozije čule su se jedna za drugom pored autobuske stanice u gradu Džabli. Ima i poginulih i ranjenih. Najverovatnije su se razneli bombaši-samoubice - rekao je radnik autobuske stanice agenciji RIA Novosti telefonom

  • 11

U sedam eksplozija, koje su odjeknule širom sirijske provincije Latakija, poginulo je više od 120 ljudi. Eksplozije su potresle dve ruske baze, od kojih je jedna vazduhoplovna baza Hmejmim, a druga pomorska baza Tartus.

BORBA ZA ŽIVOT: Ovako izgleda prva linija KLANICE u Siriji (VIDEO)

- Tri eksplozije čule su se jedna za drugom pored autobuske stanice u gradu Džabli. Ima i poginulih i ranjenih. Najverovatnije su se razneli bombaši-samoubice - rekao je radnik autobuske stanice agenciji RIA Novosti telefonom.

Prema informacijama televizije "Ihabarija", do tri eksplozije dogodile su se u lučkom gradu Džabli. TV kanal ih opisuje kao terorističke napade, a broj žrtava nije utvrđen.

Društvenim mrežama cirkulišu fotografije dima i nekoliko razorenih vozila.

Eksplozije su se dogodile u još jednom lučkom gradu, Tartusu, gde se nalazi ruska vojno-pomorska baza, izjavili su očevici za RIA Novosti.

Foto: Tanjug/AP/SANA Foto: Tanjug/AP/SANA

Četvrta eksplozija odjeknula je u hitnoj pomoći lokalne bolnice u Džabli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA