Tomislav Nikolić glasao za Tadića!

Imenjak i prezimenjak kandidata SNS-a za predsednika Srbije, iz sela Čumić kod Kragujevca, prvi put izašao na izbore i glasao za lidera DS

  • 6

Na biračkom mestu u selu Čumić kod Kragujevca Tomislav Nikolić je odlučio da na glasačkom listiću zaokruži ime predsedničkog kandidata Borisa Tadića.

On je rekao da je prvi put u životu glas dao Tadiću i da se nijednog trenutka nije premišljao.

- Nisam još za Tadića čuo da je nekad nešto ukrao! On čovek skoro pa ništa nema od imovine, živi od te svoje plate. To je bilo presudno - mislim da predsednik mora da bude pošten. U stvari najpošteniji! Drugo, lepo je vaspitan. Nisam čuo od njega neke uvredljive i ružne reči za bilo koga ili da nešto uče i buče! Deluje mi sigurno i staloženo - kaže Tomislav Nikolić (70).

Tomislav, koji je nekoliko godina stariji od svog imenjaka i kandidata SNS-a za predsednika Srbije, do juče nikada nije izlazio na izbore.

Nekada mu se, kaže, sviđao Vuk Drašković. Ali, nije uspeo da ga do kraja osvoji i zasluži njegov glas. Zbog toga, dodaje, ovog puta glas nije mogao da dodeli ni svom imenjaku, prezimenjaku i zemljaku.

- Slobodan sam čovek. Ne zavisim ni od koga, pa ni od države. Mogu da odlučujem kako ja hoću, pa i to da li ću glasati za Tadića. Šta mi ko može. Najvažnije je kada sve pošteno zaradite. Onda možete da mislite svojom glavom. Nikad ne menjam stavove. Kod mene nema danas jedno, sutra drugo - tvrdi Tomislav Nikolić.

Tomislav Nikolić iz Čumića nikada uživo nije sreo Borisa Tadića. Kandidata Srpske napredne stranke i svog imenjaka Tomislava Nikolića video je nedavno i upoznao se s njim dok je u kampanji prolazio kroz selo.

- Poštujem ja njega. I sviđa mi se ovako kad ga vidim. Ali, kad progovori, nešto mi ne štima! Ne znam ni ja tačno šta... Osim imena i prezimena, s predsednikom naprednjaka, nemam neke velike sličnosti. On čovek visok dva metra, a ja tek metar i šezdeset – kaže Nikolić.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    21. maj 2012 | 11:25

    Ана дај не сери, распродао ми целу земљу и да гласам за њега....хлеб 50 дин, гориво 150 дин, млеко и уље да не причам, а плате све мање и мање, јел има ту логике...

  • ana

    21. maj 2012 | 10:42

    da su vise njih sposobni da misle svojom glavom, nebi glasali za tok dvometrasa. sramota da on predstavlja srbiju, pa on ne ume ni da prica, ovaj deda je sve lepo rekao, mogli smo da imamo presednika gospodina ali izabrali smo lopova.

  • ana

    21. maj 2012 | 12:17

    pa vi mislite da tadic more da resi sve za par godina. kako je sve doslo godinama, tako i treba da se sve sredi. vi drugo neznate vec da upotrebujete neke glupe izreke kao i onaj sto ste ga glasali. vi niste zasluzili tadica, sad gladujte jos vise, neka vas, da vidite kako ce vam biti. vi ste prokleta drzava, bog vam da a vi nestrpljivi, navikli da vam lopovi i cetnici vladaju, pokazali ste sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA