≫ 

HOROR U LESKOVCU: Čovek tri dana ležao mrtav u stanu bez prozora

- Više puta smo pozivali Centar za socijalni rad da proceni njegove pshičko-fizičke sposobnosti i da ge negde smesti jer nije bio u stanju da se brine sam o sebi - rekao je prijatelj pokojnog R. M.

  • 2

R. M. (60) iz Leskovca, pronađen je danas mrtav u svom stanu gde je, procenjuje se, umro pre tri dana. Živeo je sam u prizemlju zgrade u Ulici Učitelja Josifa.

PREGAŽEN SVEŠTENIK SPC NA BICIKLU: Drama u Leskovcu!

Njegovo beživotno telo otkrio je prijatelj koji mu je povremeno donosio hranu.

- Više puta smo pozivali Centar za socijalni rad da proceni njegove pshičko-fizičke sposobnosti i da ge negde smesti jer nije bio u stanju da se brine sam o sebi. Živeo je u stanu sa najlonima umesto prozora i bez nameštaja koji je izgoreo u dva požara - rekao je prijatelj pokojnog R. M. a prenosi "Jugmedija".

kako su rekle komšije preminulog on ima neke dalje rođake koji će naslediti stan, ali se oni nisu brinuli o njemu.

- Dolazili su danas i rekli da nemaju novac da ga sahrane i da bi to trebalo da učini Centar za socijalni rad - rekao je jedan sagovornik.

Do rođaka R. M. mediji nisu mogli da dođu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citateljka

    24. maj 2016 | 08:11

    Jadna zemljo Srbijo, ko se tu ikada brinuo za jadan narod - vazno je da vodeci krugovi i svi njihovi prijatelji, kumovi i porodice uzivaju u izobilju, voze mecke, provode besne odmore, skoluju decu po inostranstvu a tebi jadni gradjanine, oderase ti kozu s ledja i sve cesce te bacaju u glad, ocaj, suicid. VUCICU,SPASAVAJ SVOJ NAROD!!!!!!!! Zasto su te izabrali??? Gde su sva obecanja?

  • Vladan

    24. maj 2016 | 07:36

    U srbiji nile lako ni umreti a kamoli ziveti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA