UDARIO DEVOJČICU NA PRELAZU, PA JEDVA PREŽIVEO: Pogledajte kako su reagovali ostali vozači! (VIDEO)

Jedan od prisutnih muškaraca pobrinuo se da devojčica odmah bude prebačena u bolnicu, a lokalni portali su potvrdili da nije imala teže povrede

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vlada
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Мarko

    24. maj 2016 | 13:31

    I sad je vozač kriv što je udario i što nije stao a ona nije kriva što je odah izletela iza autobusa pa nije bus providan, valjda su je naučili roditelji da pazi kad već ide sama, a ako nisu nek je onda oni vode u školu. Po MOM MIŠLJNJU je kriv vozač autobusa što je stao iza pešačkog i devojčica dok ovaj što je udario nije kriv.

  • Мarko

    24. maj 2016 | 13:29

    I sad je vozač kriv što je udario i što nije stao a ona nije kriva što je odah izletela iza autobusa pa nije bus providan, valjda su je naučili roditelji da pazi kad već ide sama, a ako nisu nek je onda oni vode u školu, po mom mišljenju vozač nije kriv.

  • Miki

    24. maj 2016 | 13:19

    Da, vozač je pogrešio, dakle, očigledno - nenamerno, i, šta sad? Treba ga zatvoriti, ubiti? To će da nauči ovo dete da UVEK pazi kad prelazi ulicu? Ovo se može desiti i kada budu postavili semafor. Može se desiti i kada postave i znak za ograničenje brzine. Desiće se i kada stave i ležeće policajce... Dešavaće se, dokle god deca ne budu naučena da ne žure i ne trče kada prelaze ulicu, i da uvek paze na vozila. Pešački prelaz, semafor, znak ili bilo šta drugo ne može promeniti realnost, a realnost je da se objekat od 1.500 kg koji se kreće brzinom, neka bude i 30 km/h, mnogo teže zaustavlja nego telo od 50 kg brzine 5 km/h. Nije mi jasno zašto o ovome ne nauče decu - svakodnevno gledam decu koja pred prelazom zauzimaju visoki start, koja pretrčavaju, koja ne gledaju, koja smatraju da je pešački prelaz produžetak trotoara, koja vozeći bicikl, iznenada skrenu na pešački da bi prešla ulicu... I, šta nastane od nenaučenih - eto npr. taj biciklista na snimku. Imao je sreću da neposredno iza njega nije bilo automobila inače bi i on nastradao - nije pogledao iza sebe pre skretanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA