SENZACIONALNA TVRDNJA RUSKIH ASTRONOMA: Egipatski avion OBORIO JE METEORIT!

U izveštaju ruskog ministrarstva odbrane, navodi se na sajtu whatdoesitmean.com, piše da "desetine hiljada fragmenata veličine između 5 i 60 cm padaju na Zemlju između 18. i 20. maja, a najugroženije područje je Levant"

  • 6

Da li je avion "EgyptAira" na liniji MS804 oborio meteorit? Sudeći po izveštaju ruskih naučnika, koji su ranije najavili da će meteorit pasti na Zemlju baš u vreme nestanka aviona, ovo je realna mogućnost.

Svemirska stena koja se raspala u Zemljinoj atmosferi 17. maja, a čiji fragmenti su padali moru i kopnu sledećih nekoliko dana, bila je teška 10.000 tona, a putovala je brzinom od oko 90.000 kilometara na čas.

Podsetimo, AirBus A320 je nestao sa radara nešto posle ponoći 19. maja, a svih 66 putnika i članova posade smatra se poginulim.

U izveštaju ruskog ministrarstva odbrane, navodi se na sajtu whatdoesitmean.com, piše da "desetine hiljada fragmenata veličine između 5 i 60 cm padaju na Zemlju između 18. i 20. maja, a najugroženije područje je Levant".

Manje od 48 sati posle izdavanja ovog upozorenja, let MS804 je uleteo u zonu opasnosti navedenu u izveštaju.

Foto: Tanjug/AP/Egyptian Armed Forces Foto: Tanjug/AP/Egyptian Armed Forces

Raspad meteorida u Zemljinoj atmosferi zabeležen je širom sveta, a fragmenti koji su danima sagorevali u atmosferi snimljeni su na nekoliko lokacija na planeti. Ukupno, bilo je oko 700 prijava meteora u periodu od nekoliko dana.

Inače, turski mediji su ranije objavili da su dvojica turskih pilota videla "neidentifikovani objekat koji je emitovao zelenu svetlost" kako se velikom brzinom približava njihovim putanjama, baš u vreme kad je stradao egipatski avion.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA