BAKSUZI MESECA: Kradljivci prijavili da su napadnuti, pa fasovali prijavu!

Lopovi došli u policiju da prijave napad na njih, ne sluteći da će tako pokrenuti lanac događaja u kome će biti otkrivene njihove ranije krađe. Na kraju balade zaradili prijave za više krivičnih dela

  • 0

Policija je uhapsila Miodraga M. (52) iz Smederevske Palanke, jer je fizički napao trojicu muškaraca i pucao u njihovo vozilo iz automatske puške "M-70". Osumnjičeni je u policiji izjavio da je ovu trojicu uočio u blizini svog imanja, u Ulici Neznanog junaka u Smederevskoj Palanci, kako lome poklopce od šahti, za koje je pretpostavio da su ukradeni.

Revoltiran zbog ranijih krađa na svom imanju, on je fizički nasrnuo na njih a, potom, dok su bežali, iz svoje automtske puške "M-70" ispalio četiri hica u njihovo parkirano vozilo, marke "zastava 101", kojim su dovezli šahte.

Nakon konsultacija sa zamenikom višeg javnog tužioca u Smederevu, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog nošenja i upotrebe oružja i izazivanja opšte opasnosti. Policija je utvrdila da poklopci sa šahti zaista potiču iz krađe, koju su trojica napadnutih izvršila dan ranije. Prilikom saslušanja, oni su priznali izvršenje još pet krađa iz prethodnog perioda.

Zanimljivo u ovom slučaju jeste to što su trojica kradljivaca sama došla u policiju da bi prijavila napad Miodraga M, ne sluteći da će tako biti otkrivene i njihove krađe, zbog kojih su "zaradili" krivične prijave.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA