Zbog pisanja medija Jelenina majka Zorica se ponadala da je njena ćerka ŽIVA!

- Ne mogu da verujem da je neko došao na ideju da piše o tome. Jelenina majka se uznemirila, ponadala se da je živa, jer bi najviše to volela. Jelena uopšte nije imala trenerku takvu kako je taj čovek navodno opisao - rekao je Vladimir Marjanović

  • 32

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović prokomentarisao je pisanje medija da je Jelena viđena istog dana kada je nestala, u 17.00 časova na pešačkom prelazu na Novom Beogradu kod "Hajata" kao notornu laž, i dodao da je ta informacija uzrujala Jeleninu majku Zoricu.

JELENA JE PRED SMRT POSLALA PISMO NEPOZNATOJ OSOBI: Policija istražuje MISTERIJU BELE KOVERTE

- Ne mogu da verujem da je neko došao na ideju da piše o tome. Jelenina majka se uznemirila, ponadala se da je živa, jer bi najviše to volela. Jelena uopšte nije imala trenerku takvu kako je taj čovek navodno opisao - rekao je Vladimir, i dodao da takva pisanja pogađaju celu porodicu.

JECU SAM MNOGO VOLEO, NISAM JE JA UBIO: Sin Zorana Marjanovića progovorio o optužbama u medijima da je on ubica!

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

On je rekao da čekaju i dalje momenat kada ce ubica biti uhvaćen, kao i da mala Jana ne spava uveče, i sada je prestala i da jede.

MARJANOVIĆI ĆE TUŽITI ZBOG MALOG UROŠA: Zoran brani svoje dete iz prvog braka!

- Teško joj je mnogo. Ona sve oseća, mi joj ništa ne govorimo, ali ona je prestala da jede, a uveče maltene i ne spava - rekao je Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    27. maj 2016 | 13:25

    Kako god bilo bi dobro da je Jeca ziva!!!

  • sumnja???

    27. maj 2016 | 15:24

    Ne sipajte so na ranu!!!!! Dokle vise ta bezosecajnost?!

  • Agata

    27. maj 2016 | 21:26

    Pa sam svekar reče da je ubijena dva sata nakon nestanka, te i nije nemoguće da je oko 17 h bila na Novom Beogradu. Da nije bila "namamljena" od strane bliske osobe da ode na mesto tj u kuću gde je ubijena. Kriminolozi su gotovo jednoglasni da nije ubijena na nasipu, već da je tamo samo doneta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA