Mihailo Janković novi direktor Nectar grupe

Mihailo Janković ima preko 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama u renomiranim multinacionalnim i domaćim kompanijama

  • 4

Mihailo Janković imenovan je za direktora Nectar grupe, najvećeg proizvođača sokova i prerađivača voća i povrća u ovom delu Evrope u čijem sastavu posluju kompanije Nectar, Heba i Fructal.

Zaposleni GAK "Narodni front" i kompanije Nectar trčali za bebe (FOTO)

Mihailo Janković ima preko 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama u renomiranim multinacionalnim i domaćim kompanijama kao što su British American Tobacco, Coca-Cola kompanija, Knjaz Miloš, Impact consulting.

NECTAR predstavio novi pogon u Vladičinom Hanu vredan 7 miliona evra, premijer Vučić obišao fabriku

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom Mihailo će doprineti daljem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja Nectar grupe koja je iz domaće porodične kompanije izrasla u vodeću regionalnu kompaniju u Jugoistočnoj Evropi sa godišnjim prometom od preko 115 miliona eura, i izvozom u 50 zemalja širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzoran radnik

    30. maj 2016 | 10:32

    Platu da povecas sada krajnje je vreme 8god ista.

  • Gojko

    10. april 2017 | 11:46

    I od Knjaza je napravio gubitaša, zako radi i sa Nektarom sada. Ali u Srbiji kada se jednom dokopaju fotelje, ne izlaze iz iste, a radnici na ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA