≫ 

POSLE UZBUNE U BELOJ KUĆI: Jedna osoba uhapšena zbog metalnog predmeta!

Britanska agencija navodi da Tajna služba novinarima nije dozvolila da napuste kompleks kroz zapadnu kapiju

  • 4

Severni deo Bele kuće je evakuisan zbog sumnjivog paketa. Incident se desio nešto posle podneva, po lokalnom vremenu, nekoliko minuta pošto je predsednik SAD Barak Obama ušao u Belu kuću, izvestio je NBC.

OBAMA U HIROŠIMI: Pre 71 godinu smrt je došla s neba i svet se promenio (FOTO) (VIDEO)

Američka tajna služba je saopštila da je jedna osoba, koja je bacila metalni predmet preko severnog dela ograde Bele kuće, uhapšena i da se, posle uzbune, sve vratilo u normalu.

- Jedna osoba je bacila metalni predmet preko severnog dela ograde Bele kuće. Pripadnici Tajne službe su odmah uhapsili tu osobu bez incidenta - navodi se u saopštenju te službe.

 

U blizini Bele kuće primećen je i kamion "hazmat", što je dodatak vatrogasnoj službi, a bavi se opasnim materijalima.

Inače, Amerika danas slavi Dan sećanja na sve poginule pripadnike oružanih snaga i predsednik Barak Obama je ranije danas posetio vojno groblje u Arlingtonu gde je prisustvovao godišnjoj komemoraciji poginulim vojnicima.

Podsetimo, Bela kuća je i tokom prošle nedelje bila u opsadnom stanju, kada su baloni sa jedne zabave "odlutali" i sleteli pravo na Severni travnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA