TEŠKA SAOBRAĆAJKA U BARAJEVU: Pregaženi pešak prevezen u Urgentni centar

Prema nezvaničnim informacijama, N. A. je pretrčavao Ulicu 27. nova, van pešačkog prelaza, kada je na njega naleteo automobil

  • 4

Mladić N. A. (23) zadobio je teške telesne povrede opasne po život, kada ga je "volksvagenom polo" udario Z. S. (48).

Nesreća se dogodila u Barajevu, na putu Ripanj-Lipovačka šuma, oko 15 časova.

Prema nezvaničnim informacijama, N. A. je pretrčavao Ulicu 27. nova van pešačkog prelaza kada je na njega naleteo automobil.

Prema rečima očevidaca, automobil je udario mladića bacivši ga na vetrobransko staklo.

AUTO POKOSIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Nova saobraćajna nesreća u Beogradu

Sa teškim povredama unutrašnjih organa N. A. je prevezen u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovana

    31. maj 2016 | 21:54

    Pa nije auto vozio po trotoaru nego je ovaj setao po kolovoZu gde nema pesackog! Pesaci ne postuju pravila i posle vozaci krivi? Zamislite da vozaci krenu da nam voze po trotoarima jer im je tuda blize!? Ja ne vozim, uglavnom sam pesak i postujem propise. Ne razumem kako neki ljudi bahato prelaze, iskacu ispred autobusa kao muve bez glave, nista ne gledaju-kao da su besmrtni! Kako ne razmisljaju da ce njih boleti ili ce oni poginuti, onaj u autu nece ni osetiti? Ja i na pesackom dobro pogledam nikad ne iskacem pred kola-sta ako mu otkazu kocnice ili prokliza na nekoj poledici preko zime. A neki pesaci kad vise pesacki samo furaju, nisu ni pogledali da li neko nailazi

  • Groficaofica

    31. maj 2016 | 22:04

    Neoprezni pesaci,sekund nepaznje i zavrsi sa povredama,kao invalid ili plati zivotom. Sa druge strane muka mi je od bahatih vozaca ( ne mislim na ovog Z.S.koji izgleda nije uopste kriv)

  • Roni

    1. jun 2016 | 10:04

    Od kad je donet zakon pre nekoliko godina, da vozaci moraju da propustaju i paze na pesake, nastao je haos. Pesaci uglavnom ne gledaju ni levo ni desno, nego u mobilne telefone. Policije nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA