DA LI JE OVO NAJBRKATIJI SRBIN? Nišlija Zoran spreman da protivniku izađe na crtu! (FOTO)

Zoran Lazarević ima brkove duge 120 centimetara, a gaji ih već 12 godina

  • 6

Nišlija Zoran Lazarević (67) koji je zahvaljujući svom nesvakidašnjem izgledu stekao slavu, naročito među ženama, ne samo u rodnoj Srbiji nego i u Austriji gde je radio punih 40 godina.

- Da znam da u Srbiji ima takmičenje za najbrkatijeg, odmah bi' se prijavio. Moja dva brka su duga 120 centimetara, gajio sam ih 12 godina, pa sam spreman da svakom takmacu izađem na crtu - kaže Zoran Lazarević.

Kako kaže, brkove je uvek imao, samo ih je jednom obrijao, ali se njegovoj ženi to nije svidelo, pa je odmah ponovo "pobrkatio".

S kojim od ovih macana biste vi najradije izašli na dejt? (VIDEO)

- Žene vole brkove, sve bez razlike, ja sam živ dokaz. U Austriji sam bio naročito omiljen, tamo muškarci retko nose brkove, a ja sam žene podsećao na njihovog cara Franju Josifa. Sretnu me tako na ulici, pa me ljube i to naočigled moje žene, ja se ne bunim, a njoj nije pravo, ali ćuti. I ovde u Srbiji me lepo gledaju, umeju u prolazu da dobace: "Bravo, Brko!" – kroz smeh priča Lazarević.

Brkovi su ipak velika obaveza, kaže Lazarević, jer iako ga krase, umeju da smetaju.

Brk gospodina krasi: Nekada ih je nosila samo elita, a danas ko stigne

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

- Kad nešto radim ja ih lepo zataknem iza ušiju da mi ne smetaju. To sam radio i kad sam se igrao sa unucima. Jednom sam se prevario, kad je moj unuk Maksa imao godinu dana, a on me zgrabi, pa ne pušta. Jedva sam se spasao, ostade mu puna šaka brkova. Brkovi moraju da se neguju, perem ih šamponom bar svaki drugi dan da lepo izgledaju - kaže Zoran.

Ljudi s bradom i brkovima lošije prolaze na poslu. Evo i zašto

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Bez obzira na poteškoće, kaže da ne razmišlja da posegne za brijačem.

- Po brkovima me svi poznaju i namera mi je da ih pustim da rastu dokle mogu. A i familija me takvog voli, žena mi prva ne bi oprostila da ih odsečem. Nisu džaba svi srpski junaci imali brkove i moj deda ih je nosio, pa se i ja njima dičim - zaključuje Lazarević.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alien resurrection

    1. jun 2016 | 21:52

    Viking na srpski način .

  • Dado-?

    1. jun 2016 | 22:19

    Da si ziv i zdrav, impozantna starino. Markantniji si od Clint Eastwood-a. Samo nemoj palit cigar jer ces nedje planut kao baklja.

  • djolf

    1. jun 2016 | 22:54

    asteriks ili obeliks :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA