≫ 

NOKAUTIRAO JU JE, DEVOJČICA JE PALA NA POD BEZ SVESTI: Učenik koji je pretukao učenicu ODMAH ISPISAN IZ ŠKOLE

Odmah nakon incidenta pozvani su roditelji dece i nakon konsultacija sa majkom učenika koji je izudarao učenicu, on je odmah ispisan iz škole

  • 59

Direktor Druge ekonomske škole u Beogradu Dejan Nedić u kojoj je jutros oko 11.20 učenik N.S. (16) pretukao učenicu B.M. (16), a zatim udario i učenika D.T. (16) za Telegraf je objasnio da se sve izdešavalo u učionici II/7 razreda u koji idu ovi učenici, i to za vreme velikog odmora.

TEŽAK INCIDENT U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Učenik (16) pretukao učenicu (16), devojka završila u Urgentnom!

- Gađali su se kredama i ona mu je u jednom trenutku rekla da je ne gađa više, posle čega joj je on prišao i nokautirao je. On kaže da ju je udario otvorenom šakom, devojčica je pala i bila je par minuta bukvalno bez svesti. Učenici je cela leva strana glave odnosno obraz bio jarko crven. Prišao je drugi učenik da ga smiri, međutim on je i njega udario po nosu - kaže Nedić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA: Devojčica koju je pretukao učenik u Drugoj ekonomskoj školi na pregledu KOD NEUROHIRURGA!

Prema njegovim rečima odmah su pozvani roditelji dece i nakon konsultacija sa majkom učenika koji je izudarao učenicu, on je odmah ispisan iz škole.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nema u ovoj školi nasilja i kad ga ima ovako se rešava. Mi smo jedina srednja škola u projektu "Škole bez nasilja" i ja ne dozvoljavam da ga ima - objašnjava Nedić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    2. jun 2016 | 15:32

    Sad ako ta devojcica ima oca on treba da tom nasilniku polomi obe noge i ruke, bez obzira sto ima 16 godina jer nase sudstvo stiti takve olose. To je formirana licnost i takav zlotvor treba da bude kaznjen krvnicki.

  • Nesa

    2. jun 2016 | 16:19

    Sta ce tek da radi kada bude imao 20 godina, idiot.

  • !@!#

    2. jun 2016 | 16:19

    Jos malo i profesori ce doci na red ...polako...deca ne da su okrutna i nasilna negu su prevrsila svaku mogucu meru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA