52 POŠTE ZA 52 NEDELJE: Otvorena poslovnica u Mislođinu kod Obrenovca (FOTO)

Za tri nedelje krećemo sa projektom „Dan države Srbije u selima Srbije”. Tokom radne nedelje u udaljenim selima na tri sata dnevno na vrata građana doći će najznačajniji predstavnici države – poštar, lekar i opštinski službenik, najavio Milan Krkobabić

  • 1

Pošta Srbije dosledno sprovodi akciju „52 pošte za 52 nedelje”. Kao društveno odgovorna kompanija, danas je u okviru ove akcije otvorila 23. poslovnicu od početka godine, i to u Mislođinu kraj Obrenovca, a najavljena je i nova akcija - „Dan države Srbije u selima Srbije”, u okviru koje će tokom radne nedelje u udaljenim selima na tri sata dnevno na vrata građana doći najznačajniji predstavnici države – poštar, lekar i opštinski službenik.

Na upotrebu korisnicima predao je Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije”, istakavši da Pošta ovom akcijom pokazuje istinsku brigu za dobrobit lokalne zajednice, odgovara izazovima tržišta i daje lični pečat svom poslovanju.

- Pošta je tamo gde su građani Srbije. Ovo je zajednički uspeh mesne zajednice i velikog javnog preduzeća. Pokazali smo kako može da se radi, i to može biti obrazac delovanja i za druge. Na ovaj način možemo i moramo da pokrenemo srpsko selo. Koristim priliku da najavim još jednu akciju u tom smeru. Za tri nedelje krećemo sa projektom koji je nazvan „Dan države Srbije u selima Srbije”, i to iz Svrljiga. Ovo podrazumeva da će tokom radne nedelje u udaljenim selima na tri sata dnevno na vrata građana doći najznačajniji predstavnici države – poštar, lekar i opštinski službenik. Verujemo da će ovaj zajednički pilot projekat biti pun pogodak za meštane seoskih sredina - rekao je prvi čovek Pošte Srbije.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Akciju pokrećemo na teritoriji opštine Svrljig, i to u selima Drainac, Prekonoga, Izvor, Burdimo i Velepolje.

Meštanima će biti na usluzi poštar, lekar i opštinski službenik, da završe sve što im je potrebno. Pošta će dodatno pružiti mogućnost prenosa pošiljaka sa lekovima, kao i pošiljaka sa dokumentima.

- Ovo je trenutak koji smo dugo čekali. Siguran sam da će mojim sugrađanima pošta biti od velike koristi, jer su do sada morali da putuju 10 kilometara po poštanske usluge. To je pokazatelj da naša mesna zajednica ide u dobrom smeru i stalno napreduje - rekao je Ivan Urošević, predsednik MZ "Mislođin”.

Foto: Promo Foto: Promo

Svečanosti otvaranja pošte prisustvovao je i Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac, koji je tom prilikom istakao: „Naš penzioner, čika Milivoje Simić je inicirao otvaranje ove pošte i hvala mu na tome. Važno je da se inicijative naših građana sprovode brzo, da se sva data obećanja ispunjavaju, kako bismo kao država mogli da budemo što uspešniji, da stignemo i preteknemo druge zemlje. Hvala Pošti Srbije i direktoru Krkobabiću, jer su i poljoprivrednici i zaposleni zadovoljni ovom njihovom poslovnom odlukom. Kako bi brza pošta imala brze drumove najavljujem da sutra otvaramo deonicu puta Mislođin–Draževac”.

Dugoočekivana pošta zaživela je udruženim snagama – Mesna zajednica „Mislođin” je ustupila poslovni prostor, a radnici Pošte Srbije su ga priveli nameni, opremili ga po meri novog doba i računarski povezali u jedinstvenu aplikaciju Post-tis, tako da će sve usluge biti jednostavne, brze i sigurne, najvišeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Pošta je korisnicima dostupna svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Usluživaće oko 3.000 meštana Mislođina i Jasenka. Poseban dar Pošte Srbije, pogotovo mladima i penzionerima, jeste besplatan internet kutak sa svim prednostima savremenih načina komunikacije, a vredni poštanski radnici pružiće i besplatnu internet edukaciju kome je to potrebno.

Kao i ostale pošte u akciji „52 pošte za 52 nedelje”, i ova je otvorena potpisivanjem ugovora u sklopu promotivne akcije „Post-ekspres za 99 dinara”, koja će trajati do kraja juna i koja podstiče razvoj preduzetništva. Tako su prvi korisnici usluga bili Mesna zajednica „Mislođin” i kompanija „Luks nacional”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    2. jun 2016 | 17:14

    Sta se samo hvalis"direktore"dali znas u kakvim ti uslovima rintaju radnicii,bez osnovne opreme i sa platom manjom od proseka,pohvali se i sa tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA